Με διαφορετική μαγειρική εξίσωση επέστρεψε από τις διακοπές του το κολωνακιώτικο δημιουργικό tapas bar «Cinco», την κουζίνα του οποίου ανέλαβε ο Δημήτρης Κατριβέσης. Η Nikkei (ιαπωνο-περουβιανή) κουζίνα του, δείγματα της οποίας είδαμε την περασμένη σεζόν στο «Oozora», μιξάρεται στην προκειμένη με την ισπανική και τα αποτελέσματα ακούγονται ιδιαίτερα ενδιαφέροντα, σε ένα μενού όπου συνυπάρχουν manchego και chorizo, πιπεριές aji και jalapenos, wasabi και sake. Ανάμεσα στα νέα πιάτα που αντανακλούν αυτήν τη «συνάντηση» είναι λ.χ. τα yucas, τα οποία σερβίρονται σε στιλ patatas bravas με βινεγκρέτ τηγανητού αβγού ή η κοιλιά τόνου με λίπος από ιβηρικό χοιρινό. Αναμείνατε γευστική ανταπόκριση σύντομα λοιπόν: το πλήρες μενού θα είναι έτοιμο σε λίγες ημέρες.
Ισπανία συν Nikkei ίσον «Cinco»
Με διαφορετική μαγειρική εξίσωση επέστρεψε από τις διακοπές του το κολωνακιώτικο δημιουργικό tapas bar «Cinco», την κουζίνα του οποίου ανέλαβε ο Δημήτρης Κατριβέσης.