Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο «Rock & Balls»

Διπλό σε μέγεθος και με νέο σεφ: Με αλλαγές ξεκίνησε τη σεζόν το γνωστό «κοκτέιλ και κεφτέδες» στέκι με την κονστρουκτιβιστική υπογραφή των K-Studio στην πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο «Rock & Balls»

Με αλλαγές ξεκίνησε τη σεζόν το γνωστό «κοκτέιλ και κεφτέδες» στέκι με την κονστρουκτιβιστική υπογραφή των K-Studio: το «Rock & Balls» της Πλατείας Αγίας Ειρήνης πλέον είναι σχεδόν διπλό σε μέγεθος (επεκτάθηκε στο διπλανό χώρο), ενώ την κουζίνα ανέλαβε ο καλός σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος (παλιότερα στα «Aleria», «Amalour» κ.λπ.). Μας συστήνουν μάλιστα και νέα σφαιρίδια, όπως αυτά του σολομού που σερβίρονται με πουρέ αβοκάντο και γλυκόξινα λαχανικά ή τα μοσχαρίσια κεφτεδάκια σε μπουρίτο με chili con carne, καλαμπόκι και τηγανητό κρεμμύδι καθώς και μη… σφαιρικές περιπτώσεις όπως η πανσέτα με πουρέ γλυκοπατάτας ή τα short ribs με πουρέ σελινόριζας. Όσο για το μπαρ, εκτός από μια σειρά καινούργιων κοκτέιλ, έχει να επιδείξει κι ένα Asian Corner, το οποίο μπορεί να βρίσκεται σε πιλοτικό στάδιο –το μενού του είναι αρκετά μικρό–, έχει όμως και αυτό τα balls του: τα nigiri του είναι μπαλάκια από sticky rice. Με χταπόδι, με σολομό, California balls…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.