O Γιάννης Κοροβέσης στο μπαρ του «Fuga»

Κοκτεϊλικές –και όχι μόνο- αφίξεις στο μπαρ/εστιατόριο του καταπράσινου κήπου του Μεγάρου Μουσικής.

O Γιάννης Κοροβέσης στο μπαρ του «Fuga»

Κοκτεϊλικές –και όχι μόνο- αφίξεις στο μπαρ/εστιατόριο του καταπράσινου κήπου του Μεγάρου Μουσικής.

O Γιάννης Κοροβέσης στο μπαρ του «Fuga» - εικόνα 1

Τον Γιάννη Κοροβέση τους τελευταίους μήνες τον βρίσκαμε να αναδεύει τα πολύ αξιόλογα κοκτέιλ του απέναντι από την Ακρόπολη στο «Hytra», τώρα όμως, στο φινίρισμα του καλοκαιριού, τον πετύχαμε στο μπαρ του «Fuga», μαζί με τον Αλπέρ Ντελή, ανάμεσα στις πλούσιες φυλλωσιές του Μεγάρου Μουσικής. Μετά από ένα απογευματινό/νυχτερινό περίπατο ανάμεσα στα δέντρα και τα φυτά του κήπου -είναι πραγματικά ένα από τα πιο όμορφα πράσινα σημεία του κέντρου- πλέον σε περιμένει σε ένα Banana Republic με βραζιλιάνικο ρούμι, Amaro Averna, μπανάνα, Cocchi Vermouth και λεμόνι ή στο ιδιόμορφο, με ενδιαφέρουσες εντάσεις Peacemaker με μαστίχα Skinos, κουμκουάτ, δεντρολίβανο, ξίδι από λευκό κρασί, Cocchi Vermouth και σέλερι, με το νέο bar menu να κρύβει πολλές ακόμη αξιόλογες επιλογές. Έχετε πάντως υπόψη ότι το φαγητό έχει και αυτό τις νέες αφίξεις του: ο Θάνος Κουλτούκης έχει εμπλουτίσει το μενού με κοκοράκι μαριναρισμένο σε μουστάρδα με καρότο και κύμινο, ριζότο γαρίδας με αρωματικά και ξύσμα λεμονιού και μια μπάρα σοκολάτας με ξηρούς καρπούς και βατόμουρα.

Περισσότερες πληροφορίες

Fuga

Κόκκαλη 1, Αμπελόκηποι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.