Άνοιξε στις αρχές του μήνα, έκλεισε για λίγο, και τώρα που επέστρεψε στο κηφισιώτικο πόστο του, φωτεινό, μοντέρνα καλαίσθητο, με μινιμαλιστική αισθητική και ολοήμερη διάθεση μπορούμε να του πούμε επισήμως «Benvenuto». Στο «Τesoro Mio» του Ντένη Παπαγεωργίου και του Νικόλαου Μακρή, το οποίο ξεκινάει το πρωί με έναν εσπρέσο ή έναν καπουτσίνο και συνεχίζει εξίσου ιταλικά με καρπάτσιο, φρέσκιες παπαρδέλες με καραβίδες και μπισκ, λιγκουίνι με αχινό, τοσκανέζικο κοτόπουλο νανάκι γεμιστό με προβολόνε, ή κοτολέτα μιλανέζα, την επιμέλεια την επιμέλεια της κουζίνας έχει αναλάβει ο Μιλτιάδης Κιούκας (παλιότερα στο «Piazza Mela»), ενώ σεφ είναι ο Γιώργος Παππάς. Στο μενού πάντως θα συναντήσετε και ορισμένα γαλλικά πιάτα όπως λόγου χάρη γλώσσα a la Μeuniere ή φιλέτο Rossini. Περισσότερα για τις γευστικές επιδόσεις του θα σας πούμε μόλις το δοκιμάσουμε.
«Τesoro Mio»: Ιταλία σε all day ρυθμό
Καλαίσθητο, μίνιμαλ λογικής look και ιταλική κουζίνα σε έναν καινούργιο χώρο στην Κηφισιά που ξεκινάει από το πρωί.