Στα μπαρ της πόλης φυτρώνουν ωραίες, μυρωδάτες ιδέες. Πίνουμε…
…λίγο κόλιαντρο; Στο «Gin Joint» στην Καρύτση δοκιμάσαμε ένα εξαιρετικό κοκτέιλ με την υπογραφή του Δημήτρη Κιάκου. Με τζιν, φρέσκο κόλιαντρο, λεμόνι, σιρόπι αγαύης και σιρόπι τζίντζερ. Δροσερό, σπιρτόζικο, μυρωδάτο, με ωραίες οξύτητες, ανάλαφρα πικάντικο, πολύ όμορφα ισορροπημένο. Και το όνομα αυτού Hot Lucy.
…λίγη λεβάντα; Στην μπάρα του «Hytra» ο Γιάννης Κοροβέσης μας έφτιαξε ένα απίθανο κοκτέιλ ονόματι Spanish Flee (φωτό). Τζιν αρωματισμένο με λεβάντα και σιρόπι λεβάντας σε τετ-α-τετ με πουρέ από βύσσινο, ελάχιστο λάιμ και λικέρ αφροξυλιάς: λουλουδάτο και φρουτώδες, ευγενικό, με όμορφες εντάσεις και σούπερ καλοκαιρινό.