Παγωμένη pavlova με φράουλες, choco juice ή προφιτερόλ; Εδώ σας θέλουμε.
Με νέα γλυκιά δυναμική θα βρείτε αυτόν τον καιρό το «Gazi College» στο Γκάζι και στον Πειραιά. Ο διακεκριμένος στην φετινή Horeca – κατέκτησε την πρωτιά στο διαγωνισμό Great Pastry Chef- ζαχαροπλάστης Δημήτρης Μακρυνιώτης έχει εμπλουτίσει το γλυκό ρεπερτόριο των δύο all-day χώρων με frozen pavlova, προφιτερόλ, μηλόπιτα με καραμελωμένα μήλα, παγωτό βανίλια και crumble αμυγδάλου, crème patisserie με βανίλια Μαδαγασκάρης και φρέσκιες φράουλες, choco juice (χυμός φρέσκιας φράουλας με μους σοκολάτας γάλακτος), καθώς και με ένα ice cream sandwich με cookies από βρώμη, bitter σοκολάτα και παγωτό χωρίς ζάχαρη και λιπαρά, για όσους θέλουν το γλυκό τους ελαφρύ και υγιεινό.