Ο ταλαντούχος σεφ τροχοδρομεί μια νέα ιαπωνο-περουβιανή φάση, με λίγο διαφορετικό αυτή τη φορά στιλ, στο γωστό tapas bar του Κολωνακίου. Tα αποτελέσματα, γύρω στον Σεπτέμβριο.
Ένα καινούργιο σενάριο με ιαπωνο-περουβιανό (ή αλλιώς nikkei) αέρα μάθαμε ότι θα μας παρουσιάσει κάπου μέσα στο Σεπτέμβριο ο ταλαντούχος Δημήτρης Κατριβέσης, αναλαμβάνοντας αυτή τη φορά την κουζίνα στο ιδιαίτερα δημοφιλές «Cinco», το οποίο μάλιστα σχεδιάζει να επεκταθεί σε διπλανό χώρο στην οδό Σκουφά, αποκτώντας έτσι και το δικό του sushi bar. Τι περιμένουμε από τον νέο αυτό προσανατολισμό του κολωνακιώτικου tapas bar; Έναν νέο συνδυασμό αρωμάτων και τεχνικών, maki, nigiri, ceviche, tiradito και… λίγο jamon ακόμη. Προς το παρόν πάντως ο σεφ… κάνει διακοπές.