Οι γαστρονομικές βραδιές του «Bill & Coo»

Οι Pop Up Nights του μυκονιάτικου εστιατορίου επιστρέφουν για πέμπτη χρονιά, με τον Αθηναγόρα Κωστάκο να «συμπράττει» στην κουζίνα του με διακεκριμένους έλληνες σεφ, σε ένα δημιουργικό γαστρονομικό project αμφίδρομων ερεθισμάτων.

Οι γαστρονομικές βραδιές του «Bill & Coo»

Οι Pop Up Nights του μυκονιάτικου εστιατορίου επιστρέφουν για πέμπτη χρονιά, με τον Αθηναγόρα Κωστάκο να «συμπράττει» στην κουζίνα του με διακεκριμένους έλληνες σεφ, σε ένα δημιουργικό γαστρονομικό project αμφίδρομων ερεθισμάτων.

Οι γαστρονομικές βραδιές του «Bill & Coo» - εικόνα 1

Είναι η πέμπτη συνεχής χρονιά που ο (βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και Βραβείο Ελληνικής κουζίνας) Αθηναγόρας Κωστάκος φιλοξενεί στην κουζίνα του στο μυκονιάτικο «Bill & Coo» διακεκριμένους σεφ από άλλους ελληνικούς –και ξένους- τόπους. Αν λοιπόν σχεδιάζετε διακοπές στο νησί, μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτά τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα γαστρονομικά ανταμώματα. Το πρόγραμμα των Pop Up Nights του Gastronomy Project 2004 είναι ακόμη υπό διαμόρφωση, ήδη όμως ξέρουμε για ένα γευστικό τετ-α-τετ της Μυκόνου με τη Σαντορίνη, με καλεσμένο σεφ τον Νίκο Μπούκη της «Σελήνης» στις 17/7, με τον παλιό γνώριμο του νησιού Μιχάλη Ντουνέτα να ακολουθεί ως guest chef στις 31/7. Όσο για τον Σεπτέμβριο, θα φέρει στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του «Bill & Coo Suites and Lounge» τον πολύ ταλαντούχο Άλεξ Τσιοτίνη, ο οποίο κάνει εξαιρετική δουλεία στο «Calypso» στην Ελούντα. Αυτό το ραντεβού είναι στις 10/9, έχετε όμως υπόψη ότι θα μεσολαβήσουν κι άλλες βραδιές συνδημιουργίας, οι ημερομηνίες των οποίων δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη.

Μεγάλη Άμμος, Ξεν. "Bill & Coo", 22890/26292-3-4.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.