Οι Pop Up Nights του μυκονιάτικου εστιατορίου επιστρέφουν για πέμπτη χρονιά, με τον Αθηναγόρα Κωστάκο να «συμπράττει» στην κουζίνα του με διακεκριμένους έλληνες σεφ, σε ένα δημιουργικό γαστρονομικό project αμφίδρομων ερεθισμάτων.
Είναι η πέμπτη συνεχής χρονιά που ο (βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και Βραβείο Ελληνικής κουζίνας) Αθηναγόρας Κωστάκος φιλοξενεί στην κουζίνα του στο μυκονιάτικο «Bill & Coo» διακεκριμένους σεφ από άλλους ελληνικούς –και ξένους- τόπους. Αν λοιπόν σχεδιάζετε διακοπές στο νησί, μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτά τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα γαστρονομικά ανταμώματα. Το πρόγραμμα των Pop Up Nights του Gastronomy Project 2004 είναι ακόμη υπό διαμόρφωση, ήδη όμως ξέρουμε για ένα γευστικό τετ-α-τετ της Μυκόνου με τη Σαντορίνη, με καλεσμένο σεφ τον Νίκο Μπούκη της «Σελήνης» στις 17/7, με τον παλιό γνώριμο του νησιού Μιχάλη Ντουνέτα να ακολουθεί ως guest chef στις 31/7. Όσο για τον Σεπτέμβριο, θα φέρει στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του «Bill & Coo Suites and Lounge» τον πολύ ταλαντούχο Άλεξ Τσιοτίνη, ο οποίο κάνει εξαιρετική δουλεία στο «Calypso» στην Ελούντα. Αυτό το ραντεβού είναι στις 10/9, έχετε όμως υπόψη ότι θα μεσολαβήσουν κι άλλες βραδιές συνδημιουργίας, οι ημερομηνίες των οποίων δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη.
Μεγάλη Άμμος, Ξεν. "Bill & Coo", 22890/26292-3-4.