Yellow: Chic garden

Είναι πολύ όμορφο αυτό το κηφισιώτικο all day στέκι. Κάθεσαι στον καταπράσινο, ρομαντικό κήπο στους καναπέδες και βλέπεις –σαν σκηνικό– το εσωτερικό του μαγαζιού μέσα από τις ορθάνοιχτες τζαμαρίες σε όλη τη γοητευτική και καλόγουστη αισθητική του.

Yellow: Chic garden

Είναι πολύ όμορφο αυτό το κηφισιώτικο all day στέκι. Κάθεσαι στον καταπράσινο, ρομαντικό κήπο με τις ελιές και τα χρωματιστά μαξιλαράκια στους καναπέδες και βλέπεις –σαν σκηνικό– το εσωτερικό του μαγαζιού μέσα από τις ορθάνοιχτες τζαμαρίες σε όλη τη γοητευτική και καλόγουστη αισθητική του: υπέροχες mix & match ταπετσαρίες στις πολυθρόνες, διαφορετικά έπιπλα που συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους, τιμόνια και ρόδες ποδηλάτου που κρέμονται από διάφορα σημεία και όλα αυτά ατμοσφαιρικά φωτισμένα.

Yellow: Chic garden - εικόνα 1

Το «κίτρινο» all day cafe-restaurant, από τον Κώστα Βακιρτζή και τους συνεταίρους του («Κίτρινο Ποδήλατο», «Πλους Ποδηλάτου», «Moorings»), σερβίρει από νωρίς καφέ και σνακ, προτείνει μια θαυμάσια μεσογειακή κουζίνα από τα χέρια του σεφ Βασίλη Αλβανίδη, ενώ η σικάτη ατμόσφαιρα του χώρου το κάνει την τέλεια πρόταση για ένα κοκτέιλ στο μπαρ ή μια βραδινή έξοδο για φαγητό. Το μενού, με προτάσεις που απλώνονται όμορφα από τις πολλές πρωτότυπες σαλάτες –λ.χ. αυτή με προσούτο, αποξηραμένα φρούτα και vinaigrette rasberry– και τα ορεκτικά, όπως τα πουγκάκια με κοτόπουλο και κάρι με τσάτνεϊ βερίκοκο, περνάει στις πίτσες και τα ζυμαρικά (θα αγαπήσετε το κριθαράκι με γαρίδες και φινόκιο σε ζωμό μπισκ) και τιμάει τα κρεατικά με χορταστικά burgers, Τ-bone, ταλιάτες, φιλέτα αλλά και ορισμένα πιάτα για θαλασσινούς ουρανίσκους – διαλέξτε σολομό με γκλάσο από τζίντζερ, λάιμ και μέλι ή ουρές καραβιδας με σπανάκι σε λευκή σάλτσα γλυκάνισου.
Πολύ αρωματικά και φίνα τα γλυκά, ξεκινούν με δι-εποχικό σουφλέ σοκολάτας με παγωτό βανίλια, για να δώσουν το… κουτάλι σε δροσερές καλοκαιρινές γεύσεις, όπως το semifreddo λευκής και μπίτερ σοκολάτας, η πανακότα με φρούτα του δάσους, η κρέμα λεμονιού σε τάρτα με παγωτό δυόσμου, γεμάτο άρωμα και δροσιά, ή τα έξοχα παγωτά από χαλβά Δραπετσώνας με βραχάκι μελιού και τζίντζερ-λάιμ. Το στιλ, η χαλαρή αύρα και το class του «Yellow», με πρώτο τη τάξει –καλοκαιρινό– πλεονέκτημα τον παραδεισένιο του κήπο, το έχουν αναδείξει σε δυνατό meeting point με ευτυχισμένο, πιστό κοινό.

Χαρ. Τρικούπη & Κρήτης 27, Κηφισιά, 2104137910

Περισσότερες πληροφορίες

Yellow

Χαρ. Τρικούπη & Κρήτης 27, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.