Η ψαγμένη νεο-ταβέρνα στο Μπουρνάζι απολαμβάνει το πλεονέκτημα της θέσης της πάνω στον ήσυχο, δροσερό πεζόδρομο της Μ. Αλεξάνδρου με τα πλατάνια και τις ελιές, βγάζει τραπέζια με λευκά τραπεζομάντιλα στη μεγάλη σκεπαστή βεράντα με τα όμορφα πλακάκια και στο πεζοδρόμιο και προσφέρει πραγματικά καλοφτιαγμένο και φροντισμένο ελληνικό φαγητό με προσωπικές πινελιές από την άξια μαγείρισσα Αριστέα Βλάχου.
Σε πρώτο πλάνο τα ιδιαίτερα τοπικά προϊόντα και τα προϊόντα εποχής (συνεργάζεται με τον τροφοσυλλέκτη Σωτήρη Λυμπερόπουλο – www.radiki.gr), ενώ καθημερινά –εκτός από τα πολλά κρεατικά της ώρας– προτείνει 7-10 μαγειρευτά γεμάτα αρώματα και νοστιμιά: χταπόδι με κριθαράκι και μαντζουράνα, κολοκυθανθοί γεμιστοί με ρύζι και μυρωδικά ή με τυριά, κατσικάκι από την Ήπειρο σιγοψημένο στον ξυλόφουρνο, χουνκιάρ μπεγεντί… Πολύ ενδιαφέροντα τα ζυμαρικά, όπως τα βιολογικά σιουφιχτά από την Κρήτη με φρέσκες μορχέλες και λάδι τρούφας και τα ριζότο με παντζάρια και μυρώνια. Σημαντικές «λεπτομέρειες» ο κιμάς που κόβεται από τους ίδιους, το fleur de sel και τα αλάτια από Καρδαμύλη και Λιβυκό Πέλαγος, το παρθένο ελαιόλαδο από τη Μάνη συν τα αγκιναράκια τουρσί, το φύλλο για τις πίτες και τα γλυκά του κουταλιού, που είναι όλα χειροποίητα. Και μια που λέμε για γλυκά, θα δοκιμάσετε ευρηματικά λυχναράκια κρητικά με ανθότυρο και μέλι, σαν ελληνικό τσιζκέικ, σεμιφρέντο και δικά τους παγωτά ή σαραγλί με σοκολάτα και φιστίκι Αιγίνης. Χύμα κρασί και 50-60 ετικέτες κρασιού από τον ελληνικό αμπελώνα, μπίρες, ούζα, τσίπουρα και ρακή από την Κρήτη. Καφές, γλυκά ή φρούτο στο τέλος, όλα κερασμένα.