Ίδιο γαστρονομικό ύφος με το «αδερφάκι» του στη Νέα Κηφισιά, αλλά με πλεονέκτημα τη θέα στη θάλασσα: φρέσκα μικρόψαρα κυρίως, γαρίδες, μύδια, πολύ ωραίο τηγάνι, τεράστιες μερίδες και προκλητικά χαμηλές τιμές. Παιχνίδια σε κόκκινο και λευκό στους τοίχους και κεντρικό σημείο ο μαυροπίνακας στο βάθος, ο οποίος ανακοινώνει τη θαλασσινή φρεσκαδούρα της ημέρας. Μεγάλος δίσκος στην αρχή με χειροποίητους μεζέδες, αλοιφές και σαλάτες.
Ο σεφ Νίκος Λεχωνίδης μας ετοίμασε θαυμάσιες κριτσανιστές πατάτες που ήρθαν σε σέσουλα με σαλτσούλα γιαουρτιού δίπλα, καλοτηγανισμένα κολοκυθάκια σε μπαστουνάκια, απαλό μαρινάτο γαύρο, τηγανητά προσφυγάκια που μύριζαν θάλασσα και ζουμερή ψητή τσιπούρα. Τα μύδια, που φτιάχνει με τρεις διαφορετικούς τρόπους, είχαν τελειώσει την ημέρα που πήγαμε, αλλά το ευωδιαστό γιουβετσάκι με τρυφερές γαρίδες και στακοβούτυρο αποδείχτηκε απολύτως εθιστικό πιάτο. Ο πάνω όροφος, με πιο ρετρό ύφος και μεγάλη λουλουδιασμένη βεράντα, έχει άμεση οπτική επαφή με το κύμα και προοιωνίζεται καλοκαιρινές θαλασσο-κραιπάλες.
«Ψαράκια και θαλασσινά»: μικρόψαρα και θέα στη θάλασσα
Φρέσκα μικρόψαρα κυρίως, γαρίδες, μύδια, πολύ ωραίο τηγάνι, τεράστιες μερίδες και προκλητικά χαμηλές τιμές σε μια όμορφη μοντέρνα ταβέρνα στη Βάρκιζα.