Η ομάδα του «Chefi» ξεκίνησε σε πιο κλειστό κύκλο, στο πεδίο του personal chef service. Εδώ και μια εβδομάδα όμως, η μαγειρική τους πρόταση απευθύνεται σε ευρύτερο κοινό, έχοντας ως έδρα ένα κομψό ρεστοράν στεγασμένο σε ένα –ανακαινισμένο- παλιό σπίτι της οδού Περικλέους. Η κουζίνα του Αλέξανδρου Κοσσυβάκη έχει δημιουργική διάθεση και παντρεύει μεσογειακές και διεθνείς γεύσεις, προτείνοντας πιάτα όπως σεβίτσε λαβράκι, φουαγκρά με μαυροδάφνη και παρφέ μελιτζάνας, σολομό με σος μάνγκο και σόγιας αλλά κι ένα Βlack Angus burger ή μια κλασικότροπη entrecote. Περνώντας τα κατώφλι του «Chefi The Restaurant» θα βρεθείτε σε μια σάλα διακοσμημένη σε λιτές γραμμές, με γήινα χρώματα, ενώ ιδιαίτερα για το μεσημέρι μπορείτε να επιλέξετε το φωτεινό, αίθριο κομμάτι που βλέπει στο πράσινο της αυλής – έρχεται όπου να ’ναι κι η σειρά της. Περισσότερα μόλις το επισκευτούμε.
«Chefi The Restaurant» στο Χαλάνδρι
Ξεκίνησαν σε πιο κλειστό κύκλο, στο πεδίο του personal chef service. Πλέον, εδώ και μια εβδομάδα και κάτι, η μαγειρική τους απευθύνεται σε ευρύτερο κοινό, σε ένα κομψό ρεστοράν στην οδό Περικλέους.