Ένας νέος, ζεστός ολοήμερος χώρος, με σύγχρονο στιλ και μεσογειακή –με άρωμα Ανατολής– χροιά στην κουζίνα του, ξεκινά τη λειτουργία του στη Λεωφόρο Κηφισίας. Πάνω από τον ξυλόφουρνο του «Mandaloun», όπου ψήνονται μπουρεκάκια, πίτες και πεϊνιρλί, θα δείτε μια σύνθεση από αποκόμματα αμερικανικών εφημερίδων (με θεματολογία από τον Ομπάμα μέχρι τον Στιβ Τζομπς), στα ράφια μια συλλογή από γυάλινα βάζα με πολλά διαφορετικά τσάγια και στο μενού μια σειρά γεύσεων που από τη φάβα Σαντορίνης περνάει στα φαλάφελ και από εκεί σε κρεατικά που ψήνονται σε σουβλίτσες στα κάρβουνα, κεμπάπ με γιαούρτι, με μελιτζάνα ή πικάντικα, γύρο, αλλά και μπακλαβά και κιουνεφέ. Περισσότερα θα σας πούμε μόλις τα δοκιμάσουμε.
«Mandaloun»: ανατολικά της... Μεσογείου
Ένας νέος, ζεστός ολοήμερος χώρος, με σύγχρονο στιλ και μεσογειακή –με άρωμα Ανατολής– χροιά στην κουζίνα του, ξεκινά τη λειτουργία του στη Λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Χαλανδρίου.