Άνοιξε το «Burger Joint» στο Νέο Ψυχικό

Στο βιβλίο της «Burgers» η Rebecca Bent περιγράφει τα μπέργκερ ως «μπλουτζίν του comfort food» και δεν έχει άδικο. Αρέσουν...

Άνοιξε το «Burger Joint» στο Νέο Ψυχικό

Στο βιβλίο της «Burgers» η Rebecca Bent περιγράφει τα μπέργκερ ως «μπλουτζίν του comfort food» και δεν έχει άδικο. Αρέσουν πολύ. Οπότε δεν μας κάνει εντύπωση που ένα επιτυχημένο concept όπως αυτό του «Burger Joint» στη Γλυφάδα αποκτά και δεύτερη έδρα στο Νέο Ψυχικό. Οι Γιώργος και Γιάννης Παπακώστας εγκαινίασαν χτες τελικά -λίγο αργότερα από ότι περιμέναμε- το δεύτερο μέλος της μπεργκερο-οικογένειας, το οποίο βάζει στο παιχνίδι και την μπάρα (και τα συν αυτή κοκτέιλ). Ο χώρος είναι μεγαλύτερος, το στιλ πάντα νεοϋορκέζικο, βιομηχανικό, με τούβλο, εμφανές μπετόν και στένσιλ, ενώ στο μενού θα φιγουράρουν τα γνωστά, ωραιότατα μπέργκερ Mexican, Umami, Hangover, Μayan κ.ο.κ. μαζί με κάποιες νέες συνταγές. Σύντομα θα σας έχουμε ανταπόκριση.

Δ. Σολωμού 4, Νέο Ψυχικό, 2106712222.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.