Taste Euphoria: Το ταξίδι της γεύσης ξεκινά από το αεροδρόμιο της Αθήνας

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών δημιουργεί καθημερινά μια ατμόσφαιρα γιορτής στους χώρους του Airport Agora, όπου η απόλαυση της γεύσης είναι η κυρίαρχη εμπειρία.

Taste Euphoria Χρυσοί Σκούφοι 2024

Όπως ακριβώς οι Χρυσοί Σκούφοι αποτελούν μια μεγάλη γιορτή της ελληνικής γαστρονομίας, έτσι και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών δημιουργεί καθημερινά ένα euphoric κλίμα γιορτής στους χώρους του Airport Agora όπου η γεύση το shopping  έχουν την τιμητική τους. Γνωστά ελληνικά brands αλλά και διεθνή concepts σε καφέ και εστιατόρια, μια μεγάλη γκάμα εμπορικών καταστημάτων σε είδη ένδυσης και ομορφιάς, παραδοσιακά προϊόντα και αναμνηστικά δώρα δημιουργούν μια πλούσια πανδαισία επιλογών για να ξεκινήσει το ταξίδι μας με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Taste Euphoria Χρυσοί Σκούφοι 2024

Έτσι, η νέα και αναβαθμισμένη εμπειρία που απολαμβάνουμε στο αεροδρόμιο ξεκινά να μας απογειώνει προτού ακόμα μπούμε στο αεροπλάνο με πάνω από 40 επιλογές σε εστιατόρια και καφέ που ικανοποιούν κάθε διάθεση: πασίγνωστα ελληνικά και διεθνή brands, μεταξύ των οποίων "Ergon Cuisine", "Starbucks" και "Burger King", premium επιλογές για καφέ και σνακ, όπως "Cultivos", "Coffee Berry", "Everest Exclusive", "Flocafe", "Κουλουράδες", "Βενέτης" και "Γρηγόρης", ελληνικές και διεθνείς γεύσεις στα "Μπαρμπαδήμος", "Levito", "Koi Sushi", "Eat Greek", "Bistrot", "Ancho" και "Amore".

Taste Euphoria Χρυσοί Σκούφοι 2024

Την γευστική πληθώρα συμπληρώνουν ακόμα πολλές επιλογές για γλυκά σνακ όπως "Cinnabon", "Lukumades", "Kayak" και "Buffala Gelato", ενώ πολύ σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε τα σπέσιαλ σάντουιτς και τις υπόλοιπες προτάσεις των διάσημων "Pret a Manger" που έρχονται στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Όλα αυτά και βεβαίως κι άλλα πολλά, προσφέρονται είτε για ένα πλούσιο γεύμα dine in είτε για take away είτε για παραλαβή στην πύλη αναχώρησής μας μέσω της καινοτόμας δυνατότητας για gate delivery. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"