Οι Χρυσοί Σκούφοι ταξιδεύουν με SIXT

Η κορυφαία επιλογή για άψογη και ευέλικτη μετακίνηση που μας φέρνει πιο κοντά στους προορισμούς των ονείρων μας.

Sixt

Πολύ περισσότερο από μια εταιρεία rent a car, η SIXT, μέλος του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, προσφέρει την απαραίτητη ώθηση σε κάθε ταξίδι που προγραμματίζουμε, δημιουργώντας μία μοναδική εμπειρία. Επιλέγοντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρείας, κάθε διαδρομή γίνεται ξεχωριστή κι ενισχύεται από εκείνη την ασυναγώνιστη αίσθηση ελευθερίας, όπως όταν ταξιδεύεις με το δικό σου αυτοκίνητο. Κρατώντας τα ηνία στον κόσμο του mobility, η SIXT προσφέρει μια πληθώρα υπηρεσιών και ανταποκρίνεται σε κάθε ατομική και επιχειρηματική ανάγκη, είτε  ενδιαφέρεστε για βραχυπρόθεσμη ενοικίαση, μακροχρόνια μίσθωση ή εναλλακτικές λύσεις μετακίνησης. Χάρη στο πανελλήνιο δίκτυό της, διαθέτει σταθμούς σε όλα τα μεγάλα αεροδρόμια, στα δημοφιλή νησιά και σε κεντρικά σημεία πόλεων, εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση στις υπηρεσίες της.

Sixt

Με εξειδικευμένο στόλο, η SIXT προσφέρει μια ευρεία γκάμα οχημάτων, από μικρά, οικονομικά αυτοκίνητα πόλης έως πολυτελή SUV, που καλύπτουν κάθε ανάγκη και budget, και η εξυπηρέτηση εξαιρετική, κάτι που σημαίνει πως το φιλικό και πρόθυμο προσωπικό θα βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε βήμα. Με αρκετές επιλογές στις υπηρεσίες της, από την ευέλικτη μίσθωση "SIXT+" μέχρι τη μεταφορά με προσωπικό οδηγό χάρη στη νέα premium υπηρεσία "SIXT ride", σε ανταγωνιστικές τιμές, αποτελεί την ιδανική επιλογή για άψογη και ευέλικτη μετακίνηση που μας φέρνει πιο κοντά στα ταξίδια και τους προορισμούς των ονείρων μας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"