Η Nespresso Professional παρουσίασε τον Exclusive Selection Galapagos στους Χρυσούς Σκούφους

Ένας εκλεκτός καφές από την premium σειρά Exclusive Selection έκανε το ντεμπούτο του στην κορυφαία στιγμή της ελληνικής γαστρονομίας

Nespresso

"Απροσδόκητοι θησαυροί περιμένουν όσους τολμούν να εξερευνήσουν" και αυτό ακριβώς κάνει η Nespresso Professional, προσφέροντας στο φλιτζάνι μας 21 ποικιλίες καφέ μοναδικής ποιότητας που μας ταξιδεύουν στα πλέον εκλεκτά και σπάνια terroir αυτού του κόσμου. Πιστή, μάλιστα, στην μακροχρόνια παράδοση που την ενώνει με τους Χρυσούς Σκούφους, η εταιρεία παρουσίασε σε avant premiere έναν άκρως εκλεκτό καφέ στην κορυφαία γιορτή της ελληνικής γαστρονομίας.

Nespresso Χρυσοί Σκούφοι 2024

Έτσι, αμέσως μετά το εξαιρετικό μενού που μαγείρεψαν από κοινού ο κορυφαίος Ολλανδός σεφ Jacob Jan Boerma και ο βραβευμένος σεφ Παύλος Κυριάκης, ήταν η σειρά του "Galapagos" να ξεκινήσει το ταξίδι του στον κόσμο του fine dining. Ένας espresso με γλυκές νότες από δημητριακά και μπισκότο, απαλός, με γεμάτο σώμα και πικρές νότες από κακάο. Είναι αποτέλεσμα ενός ασυνήθιστου περιβάλλοντος καλλιέργειας με εκπληκτική βιοποικιλότητα στο οποίο μας μυεί ήδη με το όνομά του.

Nespresso Χρυσοί Σκούφοι 2024

Προέρχεται από την premium σειρά Exclusive Selection, μέσω της οποίας η Nespresso Professional προσφέρει στο φλιτζάνι μας σπάνιους θησαυρούς του καφέ από άγνωστα ή ανεξερεύνητα terroirs από όλο τον κόσμο που αφηγούνται μοναδικά την ιστορία τους. Αυτό ακριβώς έκανε ο "Galapagos" στη λήξη της λαμπερής απονομής, χαρίζοντας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στους τυχερούς που είχαν την ευκαιρία να τον απολαύσουν, αποτελώντας ασφαλώς την ιδανική επιλογή για κορυφαία γαστρονομικά σημεία και πολυτελή ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"