10 χρόνια 'Nikkei'

Το δημοφιλές σποτ σβήνει μία δεκάδα κεράκια αυτό το Σάββατο και το γιορτάζει με special guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

10 χρόνια 'Nikkei'

Το κορυφαίο Peruvian Restaurant-Bar της πόλης ανανεώθηκε και γιορτάζει τα 10 του χρόνια. Με ολόφρεσκο εσωτερικό, που δίνει στην αρχοντιά του μαγαζιού ακόμη περισσότερο χώρο να αναπνεύσει, αλλά και ανανεωμένη την ομάδα της κουζίνας του, εξακολουθεί να μιξάρει ιαπωνοπερουβιανή φιλοσοφία με κοσμοπολίτικες πρώτες ύλες.

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024 υποδέχεται παλιούς και νέους φίλους, με special guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο, καθώς και με εμπνευσμένες επιλογές από τον executive chef Νίκο Ψηλό και τον head chef Κλαούντιο Μπαιράμι αλλά και signatures cocktails από την Μαίρη Ταλαιπώρου.


Info

Ξανθίππου 10 & Δεινοκράτους, τηλ. 210 7239366 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ταλαντούχοι Έλληνες θαυματοποιοί στο "Ex Machina"

O Άνταμ Κοντοβάς υποδέχεται τον Πάρη Τζιμτζαλή, Senior Sous chef στο εμβληματικό "St John Bread and Wine" στο Λονδίνο, σ' ένα 4 hands pop-up με κρασιά της Ηλιάνας Καρίμαλη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
21/05/2024

Πώς μία από τις κορυφαίες ελληνικές μπύρες νοστιμίζει με θαλασσινό αλάτι

Πιστή στις αξίες της μάρκας, η νέα ΑΛΦΑ με θαλασσινό αλάτι ξυπνάει αναμνήσεις, συναισθήματα, και δημιουργεί στιγμές που μας ενώνουν.

Leandro Carreira και Πέτρος Δήμας σε 4 Hands dinner στο ‘Makris Athens’

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στο βραβευμένο εστιατόριο, την Τετάρτη 22 Μαΐου.

Το Greek Chefs Abroad του Ομίλου "MarBella Collection" επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά

Τέσσερις διάσημοι Έλληνες chefs του εξωτερικού θα δημιουργήσουν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία, εμπνεόμενοι από τις ελληνικές τους ρίζες και τις διεθνούς εμβέλειας εμπειρίες τους.