Μαγικές και πεντανόστιμες γιορτές στο "Daios Luxury Living"

Το πολυτελές ξενοδοχείο της παραλιακής λεωφόρου Νίκης μας περιμένει για μέρες και νύχτες γεμάτες λάμψη, με δυο γιορτινά gala dinners να βάζουν στα φετινά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά μοναδική γαστρονομική υπογραφή.

Daios Luxury Living Θεσσαλονίκη

Διακριτική πολυτέλεια, pal χρώματα, φυσικά υλικά και minimal αισθητική, σε συνδυασμό με τον έξυπνο σχεδιασμό που φροντίζει όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου να απολαμβάνουν σαγηνευτική θέα προς το γαλάζιο του Θερμαϊκού, κάνουν την πρόταση φιλοξενίας του "Daios Luxury Living" μια από τις πλέον ασυναγώνιστες της Θεσσαλονίκης - κι αυτό πριν καν αναφέρουμε τη στρατηγική τοποθεσία του πάνω στην λεωφόρο Νίκης, μια ανάσα από το Λευκό Πύργο και δίπλα στις καλύτερες πιάτσες της πόλης.

Daios Luxury Living Θεσσαλονίκη

Ένας από τους πλέον απροσπέραστους προορισμούς διαμονής της πόλης, το "Daios Luxury Living" κάνει αυτές τις γιορτές ακόμη πιο σαγηνευτική την εμπειρία φιλοξενίας του, διοργανώνοντας δύο μοναδικά Gala Dinners, για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και τις πρωτοχρονιάς, αλλά και ξεχωριστά μενού ανήμερα των δυο μεγάλων γιορτών.

Daios Luxury Living Θεσσαλονίκη

Έτσι, η παραμονή των Χριστουγέννων ξενικά με το απαλό χάδι των φυσαλίδων της σαμπάνιας στον ουρανίσκο, προετοιμάζοντάς μας για ένα γαστρονομικό ταξίδι φινέτσας και πολυτέλειας. Πιάτα όπως ο αστακός με bearnaise κι αυγά χρυσής ρέγκας, ή η βελουτέ πατάτας με φρέσκια τρούφα και μαγιονέζα κρεμμυδιού, θα δώσουν πάσα σε ντελικάτες δημιουργίες σαν το ραβιόλι γεμιστό με ραγού άγριων μανιταριών και το χοιρινό γάλακτος με μεταγιόν σελινόριζας, τρούφα και σάλτσα από δαμάσκηνα.

Ο γαστρονομικός πήχης παραμένει ψηλά και για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, φυσικά, με τη σαμπάνια να κηρύσει εορταστική έναρξη, και βελουτέ αγκινάρας με φρέσκια τρούφα, και καρπάτσιο καραβίδας με φρέσκο τσίλι και μαγιονέζα αυγοτάραχο να ανοίγουν μεγαλειωδώς τη βραδιά, που συνεχίζεται με προτάσεις όπως τα τορτελίνι με σάλτσα τρούφας, καρύδια πεκάν και αφρό πατάτας, αλλά και το μοσχαρίσιο φιλέτο με φρέσκια τρούφα, σάλτσα κόκκινου κρασιού και αγκινάρα Ιερουσαλήμ.

Daios Luxury Living Θεσσαλονίκη

Και στις δυο βραδιές, το ρυθμό στο γαστρονομικό ταξίδι θα δίνουν οι νότες της INJOY Live Band, με jazz, swing και Christmassy μελωδίες να απογειώνουν το γιορτινό πνεύμα, ενώ ο σεφ και η γαστρονομική ομάδα του "Daios Luxury Living" ετοιμάζουν γευστικές εκπλήξεις με πληθωρικές διαθέσεις, τόσο για την ημέρα των Χριστουγέννων, όσο και για την πρώτη μέρα του χρόνου.

Daios Luxury Living Θεσσαλονίκη

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Leandro Carreira και Πέτρος Δήμας σε 4 Hands dinner στο ‘Makris Athens’

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στο βραβευμένο εστιατόριο, την Τετάρτη 22 Μαΐου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
19/05/2024

Το Greek Chefs Abroad του Ομίλου "MarBella Collection" επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά

Τέσσερις διάσημοι Έλληνες chefs του εξωτερικού θα δημιουργήσουν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία, εμπνεόμενοι από τις ελληνικές τους ρίζες και τις διεθνούς εμβέλειας εμπειρίες τους.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.