Στο "The Zillers", η καλή μέρα από το brunch φαίνεται

Δεκατιανό υψηλών ταχυτήτων και ασυνήθιστων επιλογών με τη βραβευμένη υπογραφή του Παύλου Κυριάκη.

"The Zillers" Brunch Αθήνα

Το -βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin- ταλέντο του Παύλου Κυριάκη δε χρειάζεται πια ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς κάθε δημιουργία του χαρισματικού σεφ φροντίζει να μιλά από μόνη της και να αποτελεί πόλο έλξης για ένα από τα πιο feelgood μέρη του αθηναϊκού κέντρου.

Ο σεφ Κυριάκης δεν περιορίζει τη δημιουργική του βεντάλια στο dinner του "The Zillers" αλλά αντιθέτως φροντίζει να επιβεβαιώνει πως η καλή ημέρα, από το πρωί φαίνεται, με μία εξόχως απολαυστική κάρτα για brunch. 

Στο εμπνευσμένο brunch του 'Zillers Roof Garden' η μαγειρική τέχνη έρχεται να συναντήσει κορυφαία υλικά, με αποτέλεσμα γεύσεις ζωντανές και ιδιαίτερες. Από κλασικές προτάσεις (με twists) σαν το αβοκάντο τοστ με προζυμιένο ψωμί, τη σαλάτα σπανακόπιτα με τραγανό χωριάτικο φύλλο, τα αυγά Florentine με κουλούρι Θεσσαλονίκης, τα scrambled eggs με μαύρη τρούφα και πεκορίνο μέχρι πιο πληθωρικές επιλογές σαν το burger μπακαλιάρου, το εξωτερικό διάφραγμα με τηγανητά αυγά, σάλτσα Hollandaise και άχυρο πατάτας ή το πεϊνιρλί με μοσχαρίσιο κιμά, τσορίθο, ντομάτα και κρέμα γραβιέρας, το brunch του 'The Zillers' δεν υπόσχεται απλά κάτι για τον καθένα αλλά εμπειρίες γύρω από ένα τραπέζι.

Προφανώς, οι fans των γλυκών δε θα μείνουν παραπονεμένοι, με την κρεμ μπρουλέ με μαύρη τρούφα, τη σοκολατίνα με μαρέγκα και πραλίνα φουντουκιού αλλά και το french toast με τσουρέκι, κρέμα λεμονοθύμαρου και κόκκινα φρούτα να κάνουν τη διαφορά.  

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.