Το "Matsuhisa Athens" περνάει το brunch στο επόμενο επίπεδο

Το εστιατόριο – προορισμός του Αστέρα Βουλιαγμένης καλεί τους λάτρεις των high end γεύσεων σε ένα νέο σαββατοκυριακάτικο γευστικό προσκύνημα, προσφέροντας μια γαστρονομική εμπειρία που επαναπροσδιορίζει την έννοια του brunch.

Matsuhisa Athens

Μια διαφορετική brunch εμπειρία έχει σχεδιάσει το πολυβραβευμένο "Matsuhisa Athens" στον Αστέρα Βουλιαγμένης, με το εστιατόριο – προσκύνημα των Nobu lovers, αλλά και των λάτρεων των high end γεύσεων γενικότερα, να μας καλεί σε μια καλοφαγική εμπειρία που επανακαθορίζει την έννοια της σαββατοκυριακάτικης απόλαυσης.

Matsuhisa Athens

Νέα signature πιάτα και δημιουργίες που ισορροπούν με χάρη ανάμεσα στην ιαπωνική παράδοση και τη νοχελική γοητεία του brunch, συνθέτουν το νέο μενού του "Matsuhisa Athens", που θα σερβίρεται κάθε Σάββατο και Κυριακή από τη 1μμ, στο εμβληματικό εστιατόριο.

Από το Wagyu Katsu Sando μέχρι το Skirt Steak Black Angus και το Donburi με chirashi, σολομό ή τόνο, το ανανεωμένο μενού του Executive Sushi Chef Τόνυ Βρατσάνου και του Executive Chef Θωμά Κουράκου θα μυήσουν τους επισκέπτες σε ένα μοναδικό brunch experience, ενώ το άνετο περιβάλλον του "Matsuhisa Athens", με την ανεμπόδιστη θέα στο υπέροχο γαλάζιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, θα ολοκληρώσουν την εμπειρία.

Matsuhisa Athens: Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 896 0510
www.matsuhisaathens.com
Για περισσότερα νέα, ακολουθήστε το Matsuhisa Athens στο Facebook & Instagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Leandro Carreira και Πέτρος Δήμας σε 4 Hands dinner στο ‘Makris Athens’

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στο βραβευμένο εστιατόριο, την Τετάρτη 22 Μαΐου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
19/05/2024

Το Greek Chefs Abroad του Ομίλου "MarBella Collection" επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά

Τέσσερις διάσημοι Έλληνες chefs του εξωτερικού θα δημιουργήσουν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία, εμπνεόμενοι από τις ελληνικές τους ρίζες και τις διεθνούς εμβέλειας εμπειρίες τους.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.