Λυρικά "τζαμαρίσματα" στο μοναδικό opera restaurant της πόλης

Mεσογειακές γεύσεις και λυρικοί καλλιτέχνες σε ένα γοητευτικά υποβλητικό μεσαιωνικό κελάρι, όπου οι τενόροι "τζαμάρουν" κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Piedra Photo: Panagiotis Tsikos

Η πέτρα, το ξύλο και το σίδερο σμίγουν κάτω από το φως των κεριών με την μουσική καλαισθησία και τη λυρική αλεγκρία, δημιουργώντας μία μαγευτική ατμόσφαιρα. Έτσι, κάθε Παρασκευή και Σάββατο δίνουμε ραντεβού στο μοναδικό opera restaurant της πόλης  με μεσογειακές γεύσεις και λυρικούς καλλιτέχνες σε ένα γοητευτικά υποβλητικό μεσαιωνικό κελάρι.

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, ο Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου στο πιάνο, ο τενόρος Χρήστος Λάζος, ο μπάσος Παύλος Μαρόπουλος και εκλεκτοί καλεσμένοι τους ταξιδεύουν το κοινό του "Piedra" σε κλασικά μουσικά μονοπάτια. Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου έρχεται "Τζαμάρισμα Τενόρων" με τον Σταμάτη Μπερή. Η Βασιλεία Καλλίτση και ο Κωνσταντινος Μπουγιώτης συνδυάζουν, με έμφαση στα ντουέτα, κλασικές άριες από διάσημε οπερέτες, μιούζικαλ και αγαπημένα γαλλικά τραγούδια, συνθέτοντας μια ξεχωριστή μουσική παράσταση.

Τηλ. κρατήσεων: 2103420700 (11 π.μ. - 11 μ.μ.)

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.