'By the Glass', ένα wine bar σαν κλασική αξία

Μία τεράστια λίστα κρασιών από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, ανάμεσά τους και δυσεύρετες γαλλικές και ιταλικές ετικέτες, σε λευκά και κόκκινα, μαζί με πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις ανά εβδομάδα συνθέτουν την πληθωρική γκάμα στα του πίνειν δρώμενα.

By the Glass Wine bar Αθήνα

Εντός της αστικής αύρας της Στοάς Ράλλη και δίπλα από τη γοητευτικά ήσυχη Πλατεία Ραλλούς Μάνου, το 'By The Glass' δεν είναι απλά ένα ακόμη wine bar της Αθήνας αλλά ένα σημείο αναφοράς για το πεδίο του κρασιού και της γεύσης στην πόλη. 

By the Glass Wine bar Αθήνα 2

"Καταφύγιο να κρυφτείς, να απομονωθείς από το βουητό της πόλης, να πάρεις δυο ανάσες και να ξαναριχτείς στους αθηναϊκούς καθημερινούς ρυθμούς" όπως σημειώνει και η Φωτεινή Παντζιά, η δημιουργός του, που πριν από 11 χρόνια έδινε ζωή σε ένα από τα πιο σαγηνευτικά σποτ του αθηναϊκού κέντρου.  

By the Glass Wine bar Αθήνα 3

Πλέον, το 'By The Glass' αποτελεί μία οινική σταθερά, περιπλέκοντας όμορφα location, ατμόσφαιρα και trend - ένα σημείο συνάντησης όχι μόνο για φανατικούς οινόφιλους αλλά και για όλους όσοι επιθυμούν να τσιμπήσουν κάτι, να τα πουν και να γνωρίσουν μία ωραία ετικέτα, σε ένα έξοχο και ακραία αθηναϊκό σκηνικό.

By the Glass Wine bar Αθήνα 5

By the Glass Wine bar Αθήνα 4

Μία τεράστια λίστα κρασιών (τα μισά εξ' αυτών διαθέσιμα και σε ποτήρι) από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, ανάμεσά τους και δυσεύρετες γαλλικές και ιταλικές ετικέτες, σε λευκά και κόκκινα, μαζί με πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις ανά εβδομάδα συνθέτουν την πληθωρική γκάμα στα του πίνειν δρώμενα. 

By the Glass Wine bar Αθήνα 6

By the Glass Wine bar Αθήνα 1

Την πλούσια ποικιλία οίνων συνοδεύει μία κουζίνα με γεύση ελληνική και attitude μεσογειακό, με ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή της πρώτης ύλης. Κάθε ένα από τα πολλά πιάτα του μενού συν τα πλατό έχουν δημιουργηθεί ώστε να λειτουργούν όμορφα με το κρασί.

Κερασάκι στην τούρτα, οι ψαγμένες jazz και soul μουσικές επιλογές που ολοκληρώνουν την όλη εμπειρία, συν η μουσική με live DJ.

Info: Γ. Σουρή 3 & Φιλελλήνων, Στοά Ράλλη, Αθήνα, τηλ. 210 3232560 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.