O "Ananias" επιστρέφει ανανεωμένος συνδυάζοντας κρεατοφαγία υψηλού επιπέδου με ένα νέο wine menu

Το πληθωρικό κρεατοφαγικό concept συγκαταλέγεται και αυτό τον χειμώνα στις βασικές προτάσεις του εστιατορίου, ενώ στην μπάρα προστίθεται ένα μενού επιλογών finger food ώστε να συνοδεύσει το κρασί από την wine list που επιβραβεύει και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του κρασιού.

Ananias © Λεωνίδας Τούμπανος

Μετά τους πρώτους 6 μήνες λειτουργίας του ο "Ananias" στο Μαρούσι επιστρέφει δριμύτερος και άκρως ανανεωμένος.

Ananias
© Λεωνίδας Τούμπανος

Το πληθωρικό κρεατοφαγικό concept από τον maître του είδους, σεφ Ηλία Σκουλά, με βασικούς πυλώνες τη γαλλική rotisserie ή την αργεντίνικη parilla συγκαταλέγεται και αυτό τον χειμώνα στις βασικές προτάσεις του εστιατορίου, ενώ στην μπάρα προστίθεται ένα μενού επιλογών finger food ώστε να συνοδεύσει το κρασί από την wine list που επιβραβεύει και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του κρασιού.

Ananias
© Λεωνίδας Τούμπανος

Κατάλληλο για επαγγελματικές συναντήσεις και γεύματα, με γούστο και αγάπη για το καλό φαγητό.

Facebook, Instagram

Περισσότερες πληροφορίες

Ananias Rotisserie

Ηφαίστου 2, Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.