Το "La Meat Maison" ανανεώνεται με τον Μιχάλη Μερζένη στο τιμόνι

Ο ταλαντούχος σεφ επιστρέφει στο τερέν που μεγαλούργησε, διαμορφώνοντας τη νέα κρεατοφαγική πρόταση του resto-butchery της Κηφισιάς.

La Meat Maison

Premium κρεοπωλείο, προσεγμένο deli, ενημερωμένη κάβα, αλλά και bar-restaurant σε ύφος μητροπολιτικού μπιστρό, το "La Meat Maison" έχει εδραιωθεί όχι μόνο ως το σταθερό καρνιβορικό ραντεβού της Κηφισιάς, αλλά κι ως προορισμός για τις κρεατοφαγικές ορέξεις ολόκληρης της Αθήνας πλέον, χάρη στις εκλεκτές κοπές που συγκεντρώνονται στις βιτρίνες, αλλά και γίνονται βάση για upgraded κρεατοαπόλαυσης. Από φέτος, όμως, η εστιατορική πρόταση του "La Meat Maison" ενδυναμώνεται ακόμη περισσότερο, με τον Μιχάλη Μερζένη να φέρνει αέρα πλήρους ανανέωσης.

σεφ Μιχάλης Μερζένης
Βετεράνος της upscale κρεατοφαγίας, ο Μιχάλης Μερζένης ανανεώνει το "La Meat Maison"

Επιστρέφοντας σε ένα τερέν όπου έχει μεγαλουργήσει στο παρελθόν, αυτό της προχωρημένης κρεατοφαγίας, ο ταλαντούχος σεφ επανασχεδιάζει ριζικά το μενού του "La Meat Maison", και μιξάρει μεσογειακά φαβορί με λεβαντίνικες γεύσεις, κρατώντας πάντα στο προσκήνιο την εξαιρετική πρώτη ύλη της κηφισιώτικης μπράντας – το "La Meat Maison" είναι άλλωστε η αποκλειστική στην Ελλάδα έδρα των olive fed Wagyu, ενός από τα νοστιμότερα κρέατα που μπορεί να φάει κανείς στην Αθήνα.

Έτσι, στο νέο μενού που αυτή την περίοδο ραφινάρεται, το μοσχαρίσιο ταρτάρ θα κλέβει εντάσεις από χειροποίητη σομπρεσάδα, το δαντελένιο καρπάτσιο θα γίνεται roll σε αφράτο λαχματζούν με μαγιονέζα τρούφας και λαχανικά, ενώ τα άγρια μανιτάρια εποχής θα σωτάρονται σε λίπος από Wagyu, παίρνοντας dirty νοστιμιά αξιώσεων. Στο κυρίως θέμα, κι ενώ οι premium κοπές θα είναι πάντα στη διάθεση των θαμώνων τους, λιχούδικα πιάτα όπως το "παστίτσιο" με σιγομαγειρεμένα short ribs σε αφρό από Μετσοβόνε, ή το Striploin Rossini με φουά γκρα και pepper sauce κόκκινου κρασιού θα προσφέρουν ευκαιρίες upscale κρεατοφαγίας, ενώ μερακλίδικες συνθέσεις όπως ο γύρος αρνιού με relish από κόκκινη πιπεριά και πέρσικο γιαούρτι σε χειροποίητο flatbread θα φέρνουν αέρα εξωτισμού.

Σημειωτέο, δε, ότι πλήρη ανασχεδιασμό θα υποστεί και το signature burger του "La Meat Maison" προσθέτοντας ακόμη περισσότερο στην ίντριγκα του εγχειρήματος.

Περισσότερες πληροφορίες

Meat Maison (La)

Χαρ. Τρικούπη 92 & Αλαμάνας 1, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.