"Nights of Gastronomy": Μια γαστρονομική εμπειρία με τον βραβευμένο chef Στέλιο Σακαλή στο "Nana Princess"

Ο γαστρονομικός θεσμός συνεχίζεται στο "Nana Princess" με βραδιές που υπογράφουν κορυφαίες προσωπικότητες της ελληνικής και διεθνούς γαστρονομικής σκηνής αποκλειστικά για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Nights of Gastronomy

Μετά την επιτυχία των δύο προηγούμενων κύκλων, ο γαστρονομικός θεσμός "Nights of Gastronomy" συνεχίζεται στο "Nana Princess" με βραδιές που υπογράφουν κορυφαίες προσωπικότητες της ελληνικής και διεθνούς γαστρονομικής σκηνής αποκλειστικά για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Στις 11 Οκτωβρίου, το εστιατόριο "Eternal Blue" υποδέχεται τον επίσης διακεκριμένο με αστέρι Michelin, chef Στέλιο Σακαλή.

Nights of Gastronomy

O Στέλιος Σακαλής Executive Chef του fine dining εστιατορίου "Il Pievano" στο Chianti της Τοσκάνης, συνδυάζει κλασικές ιταλικές και ελληνικές συνταγές με σύγχρονες τεχνικές, δημιουργώντας πιάτα με έμφαση στην παράδοση και τη δημιουργικότητα. Η γαστρονομική του διαδρομή, τον έχει οδηγήσει σε κορυφαία εστιατόρια παγκοσμίως, όπου έχει κερδίσει την αναγνώριση για την έμπνευση και δημιουργία γευστικών απολαύσεων που βασίζονται σε τοπικά υλικά και φρέσκια πρώτη ύλη.

Nights of Gastronomy

Έπειτα από την επιτυχημένη και απολαυστική βραδιά του γαστρονομικού θεσμού στις 19 Σεπτεμβρίου, όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν τις δημιουργίες του βραβευμένου με αστέρι Michelin, chef Παύλου Κυριάκη, έρχεται μια ακόμα να προστεθεί στο ημερολόγιο του Nights of Gastronomy.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.