Νέα έδρα στην Πάρο αποκτά ο Nobu Matsuhisa

Δεύτερο σπίτι στις Κυκλάδες αποκτά το διεθνές καλοφαγικό brand, αυτή τη φορά στην Πάρο, στο καινούριο υπερπολυτελές ξενοδοχείο "Avant Mar" της Grivalia Hospitality, που αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στα μέσα του καλοκαιριού.

Matsuhisa Paros

Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στη Νάουσα της Πάρου, με θέα το Αιγαίο και άμεση πρόσβαση στην παραλία Πιπέρι, έρχεται στα μέσα του καλοκαιριού το νέο ξενοδοχειακό στολίδι της Grivalia Hospitality: το "Avant Mar". Το νέο κατάλυμα, που προσθέτει στη δυναμικότητα του νησιού 38 ευρύχωρα δωμάτια κοφτερής αισθητικής, μεταξύ των οποίων και επτά πολυτελείς σουίτες με plunge pools και μία premium sea view σουίτα, βρίσκεται στην τελική ευθεία της κατασκευής του, για να ανοίξει τις πόρτες του σε μερικές εβδομάδες.

Avant Mar Πάρος

Μία high-end μπουτίκ, ένα ζαχαροπλαστείο με ελληνικά παραδοσιακά γλυκά, χώροι ευεξίας, καθώς και ένα υπαίθριο θέατρο, εμπλουτίζουν το μπουκέτο πολυτελεών παροχών που θα προσφέρει το νέο κατάλυμα της Πάρου, η κορωνίδα της πρότασής του, όμως, δεν είναι άλλη από το νέο "Matsuhisa Paros", που θα στεγάζεται στο χώρο του ξενοδοχείου.

Nobu Matsuhisa Paros Avant Mar

Με το Αιγαίο "στο πιάτο" και την λιτή πολυτέλεια για αισθητικό οδηγό, η νέα έδρα του Nobu Matsuhisa στις Κυκλάδες θα φέρει στην Πάρο τη signature γευστική πρόταση του θρυλικού σεφ, μέσα από διαχρονικά σουξέ του διεθνούς εστιατορικού brand, αλλά και νέα πιάτα, σχεδιασμένα απ’ αφορμής του νέου opening, όπως το Black Cod με τραγανό κανταΐφι, ή τα αφράτα Waguy tacos με πιπεριά japaleno.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ανοίξουμε τις πόρτες του Avant Mar και του Matsuhisa Paros, ιδιαίτερα σε αυτή τη χρονική στιγμή που συμπληρώνονται 20 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του Matsuhisa Mykonos, του πρώτου open air εστιατορίου Matsuhisa στον κόσμο”, σημείωσε σχετικά η κυρία Άννα Ασημακοπούλου, General Manager του Avant Mar, συμπληρώνοντας ότι "ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης στο Matsuhisa Paros, συνδυάζοντας την απόλαυση της φιλοξενίας μας με τη μαγεία της Nobu-style κουζίνας".

Άννα Ασημακοπούλου GM Avant Mar Πάρος
Άννα Ασημακοπούλου, General Manager του Avant Mar

Τη γευστική πρόταση του "Avant Mar" θα συμπληρώνει το παραθαλάσσιο all day εστιατόριο "Thyme", όπου ο executive chef του ξενοδοχείο, Δημήτρης Κατσάνος, θα παρουσιάζει διεθνή φαβορί σε πειραγμένες εκδοχές, όπως η croque madame με παριανό κοτόπουλο και κρέμα από τυρί comte, η κρέμα φάβας με χέλι, αλλά και η γκασπάτσο ντομάτας με παριανό μάνγκο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Leandro Carreira και Πέτρος Δήμας σε 4 Hands dinner στο ‘Makris Athens’

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στο βραβευμένο εστιατόριο, την Τετάρτη 22 Μαΐου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
19/05/2024

Το Greek Chefs Abroad του Ομίλου "MarBella Collection" επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά

Τέσσερις διάσημοι Έλληνες chefs του εξωτερικού θα δημιουργήσουν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία, εμπνεόμενοι από τις ελληνικές τους ρίζες και τις διεθνούς εμβέλειας εμπειρίες τους.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.