Πέντε Mexi - style Bowls έρχονται να προστεθούν στο κατάλογο του "Ancho"

Επιλογές για όσους αγαπούν τις spicy γεύσεις, όσους ανήκουν στους πιστούς του Barbacoa και όσους αποφεύγουν το κρέας και τα παράγωγά του.

Ancho

Μια ολοκαίνουρια γευστική αλλά και υγιεινή πρόταση που ακούει στο όνομα Mexi-style bowls, μας συστήνει το αγαπημένο μεξικάνικο food spot "Ancho". Πέντε διαφορετικά Mexi - style Bowls έρχονται να προστεθούν στο κατάλογο του Ancho και να μας χαρίσουν νόστιμες αλλά και ελαφριές προτάσεις, πάντα με μεξικάνικο flair. 

Για όλους τους fajita lovers εκεί έξω, τα Ancho δημιούργησαν το Fajita bowl με καστανό ρύζι, ψητό κοτόπουλο, τυρί Monterey Jack και chipotle mayo και φυσικά όλη την voστιμιά από τα fajita veggies. Παρόμοιας φιλοσοφίας ως προς τα βασικά υλικά, το Barrio bowl κάνει τη διαφορά με καλαμπόκι adobo, μωβ λάχανο και honey & mustard dressing.

Ancho

Αγαπάτε τις spicy γεύσεις; Τότε είστε στο κατάλληλο σημείο καθώς στα "Ancho" θα βρείτε όχι ένα, αλλά δύο spicy bowls για να επιλέξετε! Το hot δίλημμα λοιπόν είναι Chipotle shrimp bowl ή Pollo dorada bowl - το μεν με spicy γαρίδες, pico de gallo και lime & chipotle mayo το δε με chicken asada, chili pepper chutney, nacho strips. Τώρα αν ανήκετε στους πιστούς του Barbacoa, το Crunchy bowl με μεξικάνικο ρύζι, black beans, καλαμπόκι adobo, fajita veggies και nacho strips θα σας αποζημιώσει με τις διαφορετικές υφές του και τη βαθιά νοστιμιά του Barbacoa.

Ancho

Τα "Ancho" δεν αμελούν ποτέ να έχουν και ένα hot new entry για όσους αποφεύγουν το κρέας και τα παράγωγά του - σπεύσατε λοιπόν για το το Chili con soya, με ολόφρεσκο κιμά από σόγια με μυρωδικά και μαύρα φασόλια! Οι νέες προτάσεις δεν σταματούν εδώ καθώς στην κατηγορία σαλάτες, η άρτι αφιχθείσα Caesar Mexicana με mesclun, ψητό κοτόπουλο, καλαμπόκι, Caesar σως, nacho strips & τυρί Monterey Jack είναι must.

Ancho

Εκτός από τα Mexi - style Bowls και τα σταθερά αγαπημένα signature dishes, η γευστική εμπειρία "Ancho" είναι βασισμένη στο ιδιοσυγκρασιακό Do It Yourself concept. Εδώ ο επισκέπτης μπορεί να "χτίσει" το πιάτο του ακριβώς όπως το θέλει, επιλέγοντας βάση της αρεσκείας του, υλικά, και φυσικά σάλτσες που ξεκινούν από ελαφριές και δροσιστικές και φτάνουν μέχρι αρκετά spicy!

Extra tip: Συνοδεύουμε το φαγητό μας με frozen margaritas ή μεξικάνικες μπύρες και δεν παραλείπουμε τα λαχταριστά churros, πασπαλισμένα με ζάχαρη και κανέλα, έτοιμα να βουτηχτούν σε ελαφρώς spicy Mayan σοκολάτα και dulce de leche.

Περισσότερες πληροφορίες

Ancho Mexican Grill

Γυφτοπούλου Γρηγορίου 9 & Κολοκοτρώνη, Χαλάνδρι
  • Ethnic κουζίνες

Ancho Mexican Grill

Κασσαβέτη 9, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Ancho Mexican Grill

Γιαννιτσοπούλου 3, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Ancho Mexican Grill

Αιόλου 25, Πλατεία Αγίας Ειρήνης, κέντρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.