Για θαλασσινούς μεζέδες στο "Ρακί μεζέ"

Κλασικό πλέον στέκι της παρέας στην Καλλιθέα, το μεζεδοπωλείο του Ομίλου Καστελόριζο αγαπά όλα τα καλά της θάλασσας.

Ρακή Μεζέ © Λεωνίδας Τούμπανος

Μεζέδες με μικρούς γευστικούς θησυρούς στο πιάτο και πολλά σφηνάκια γλυκόπιοτη ρακή. Το ιερό δισκοπότηρο της ελληνικής εξόδου της παρέας θα το βρεις σε αυτό το γουστόζικο σημείο συνάντησης της παρέας στην Καλλιθέα, που συνδυάζει σε απόλυτη αρμονία όλα όσα χρειάζεσαι για μια χαλαρή έξοδο φουλ της θάλασσας. 

Ρακή Μεζέ
© Λεωνίδας Τούμπανος

Ρακή Μεζέ
© Λεωνίδας Τούμπανος

Οικείο, με νοσταλγικές και σύγχρονες πινελιές στο ντεκόρ σε απόλυτη αρμονία, το πρωτότυπο concept του Ομίλου Καστελόριζο είναι το στέκι όπου οι παραδοσιακές νοστιμιές με ελληνικό πρόσημο έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Σταθερή αξία εδώ είναι η καλή σχέση ποιότητας-τιμής με προτάσεις που δίνουν αποκλειστικό βήμα στη θάλασσα απλά, νόστιμα και με πολύ διακριτικές δημιουργικές νότες. Την περίοδο της Σαρακοστής λοιπόν είναι ιδανική πρόταση εξόδου αφού εδώ θα βρείτε μεζέδες περιωπής όπως τα αχνιστά πολίτικα μύδια και το γαριδάκι με τη σέσουλα αλλά και χορταστικά πιάτα όπως το ριζότο θαλασσινών και το λιγκουίνι με καβούρι που θα απολαύσετε με άφθονο κρασί, ούζο, μπίρα ή τσίπουρο. Σημειώστε όμως ότι το μενού της παρέας δεν θα είναι διαθέσιμο Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο ενώ Κυριακή του Πάσχα θα είναι κλειστά. 

Περισσότερες πληροφορίες

Ρακί Μεζέ

Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 334, Καλλιθέα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.