Το "Nikkei" σβήνει 8 κεράκια

Το κορυφαίο Peruvian bar-restaurant της πόλης γιορτάζει τα 8 του χρόνια, την Παρασκευή 17 Μαρτίου.

8 χρόνια Nikkei

Το κοσμικό bar-restaurant με τις ιαπωνο-περουβιανές γεύσεις έχει γράψει τη δική του ιστορία στην πόλη, κατοικώντας πια στο ψηλά του Κολωνακίου και σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο που θυμίζει σπηλιά, με βράχια, κοχύλια κι ένα εντυπωσιακό μπαρ-ενυδρείο. Στο τιμόνι της κουζίνας του συναντάμε πια τον ταλαντούχο Κλαούντιο Μπαϊράμι, τα πιάτα του οποίου συνδυάζονται με τα εμπνευσμένα ταιριαστά κοκτέιλ που δημιουργεί η bar lady Μαίρη Ταλαιπώρου. 

8 χρόνια Nikkei 123

8 χρόνια Nikkei 111

Το "Nikkei Peruvian Resto Bar", βραβευμένο με Top Notch από τον κορυφαίο γαστρονομικό θεσμό της χώρας "Χρυσοί Σκούφοι", σβήνει αυτή την Παρασκευή 8 κεράκια στην τούρτα και το γιορτάζει με τον  Αλέξανδρο Χριστόπουλο στα decks, signatures cocktails και μοναδικά πιάτα. 

8 χρόνια Nikkei 11

 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Φakafel": Ποιος είπε ότι η φακή δεν ανήκει στον πλανήτη street food;

Στη Νέα Σμύρνη οι vegans βρίσκουν τον δικό τους προορισμό για νόστιμο φαγητό στο χέρι, χωρίς εκπτώσεις.

03/06/2024

"Bungalow 7": Δοκιμάσαμε τις κοσμοπολίτικες γεύσεις του Ντίνου Φωτεινάκη στο νέο αστέρι της παραλιακής

Ένα άλλο, συναρπαστικό μαγειρικό πρόσωπο δείχνει ο πολυβραβευμένος σεφ στο νέο, ολότελα κοσμοπολίτικο spot της παραλιακής, που πιάνει το νήμα του "Balux" και το φέρνει στο σήμερα ανανεωμένο και αστραφτερό. Opening στις 15 Ιουνίου.

Η MasterCard στρώνει τραπέζι στο Around the table

Μία από τις κορυφαίες foodie εμπειρίες επιστρέφει σε hot εστιατόρια της Αθήνας, με ειδικά σχεδιασμένα μενού με τοπικά και εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Humain by Jul’s

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της πόλης μάς έρχεται με ωραία φόρα από την Ίμπιζα.