"Art Lounge": Ένας απόλυτα γιορτινός προορισμός

Aποτελώντας μια "γέφυρα" που συνδέει το σύγχρονο εμπορικό κέντρο της Αθήνας με την παραδοσιακή συνοικία της Πλάκας, το "New Hotel" γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στην αστική καθημερινότητα και το εορταστικό mood της περιόδου.

Art Lounge © Λεωνίδας Τούμπανος

Aποτελώντας μια "γέφυρα" που συνδέει το σύγχρονο εμπορικό κέντρο της Αθήνας με την παραδοσιακή συνοικία της Πλάκας, το "New Hotel" γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στην αστική καθημερινότητα και το εορταστικό mood της περιόδου. Σε ένα περιβάλλον που θυμίζει χριστουγεννιάτικη γκαλερί με bespoke, εντελώς έξω από τα συνηθισμένα, στολισμό, μεριμνά μεθοδικά και με φαντασία (και) για το γευστικό κομμάτι. Τα δύο εστιατόριά του, το άκρως ντιζαϊνάτο "New Taste" και το "Art Lounge", με τη θαυμάσια 360°οπτική της πρωτεύουσας, σας υποδέχονται για brunch ή lunch break, ενώ για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο executive chef Μπάμπης Κουντούρης έχει ετοιμάσει δύο ιδιαίτερα μενού, αξιοποιώντας εξαιρετικές πρώτες ύλες και τεχνικές που απελευθερώνουν τις πιο δυνατές εκφάνσεις των γεύσεών του. Παράλληλα, το φημισμένο brunch του "New Hotel" θα τρέχει και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Κερασάκι στην τούρτα τα live DJ sets. 

Περισσότερες πληροφορίες

Art Lounge

(ξεν. «New») Φιλελλήνων 16, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.