"Μπαλκόνι στις Κυκλάδες": Γιορτές με μοναδική θέα και υπέροχες γεύσεις

Μπαλκόνι στις Κυκλάδες © Λεωνίδας Τούμπανος

H οπτική της Αθήνας, με τη συγκλονιστική θέα να απλώνεται από τον Λυκαβηττό μέχρι τον Αργοσαρωνικό, είναι το πρώτο πράγμα που κερδίζει αβίαστα και δικαιολογημένα τις εντυπώσεις στο "Μπαλκόνι στις Κυκλάδες". Η εικόνα φυσικά θα απογειωθεί όταν τον αττικό ουρανό φωτίσουν τα εορταστικά πυροτεχνήματα. Σε αυτό, αν προσθέσεις το festive ύφος αλλά και την πάντα υψηλού επιπέδου κουζίνα του δημοφιλούς εστιατορίου, τότε έχεις τις καταλληλότερες αφορμές για να "ανηφορίσεις" μέχρι τον Βύρωνα τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Στην ολόφωτη σάλα, θα σερβιριστούν τα βράδια των ρεβεγιόν δύο γιορτινά σετ μενού έξι πιάτων (προς € 58 και € 70, αντίστοιχα), ενώ ανήμερα των Χριστουγέννων αλλά και το μεσημέρι της πρώτης ημέρας του νέου έτους το "Μπαλκόνι στις Κυκλάδες" στρώνει τραπέζι με έναν πλούσιο κατάλογο, γεμάτο πιάτα στο ύφος των ημερών, καθώς και ζωντανή μουσική.

Περισσότερες πληροφορίες

Μπαλκόνι στις Κυκλάδες

Παύλου Μελά 13, Βύρωνας
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.