"Musique Café and More": Από τη φάρμα της Νάξου στο γιορτινό τραπέζι του Παγκρατίου

O ταλαντούχος σεφ Δημήτρης Βλάχος προτείνει πολύ ιδιαίτερα πιάτα για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Musique Café and More © Λεωνίδας Τούμπανος

Μια γευστική πανδαισία προσφέρει τις ημέρες των γιορτών το αγαπημένο all-day στέκι στην καρδιά του Παγκρατίου. Έχοντας στη διάθεσή του πρώτης τάξης λαχανικά και κρεατικά από τη φάρμα του "Musique Café and More" στη Νάξο, ο ταλαντούχος σεφ Δημήτρης Βλάχος προτείνει για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων πιάτα πολύ ιδιαίτερα, όπως η σούπα γλυκοκολοκύθας με κρέμα τζίντζερ και κρουτόν ή το χοιρινό φιλέτο που συνδυάζει ανατρεπτικά κρέμα γκοργκοντζόλα, πατάτες σοτέ και μαύρο σκόρδο. 

Σε αντίστοιχο μήκος κύματος κινείται και το ειδικό μενού της Πρωτοχρονιάς που επιφυλάσσει, ανάμεσα σε άλλα, έναν πολύ δελεαστικό μοσχαρίσιο σιδηρόδρομο μαγειρεμένο μπρεζέ, με ριζότο αρωματισμένο με σαφράν και σάλτσα κόκκινου κρασιού, ενώ το εστιατόριο παραμένει κοντά μας και ανήμερα των γιορτών (25/12 και 1/1) με σπέσιαλ πιάτα όπως γαλοπούλα, γουρουνόπουλο και άλλα εδέσματα, στο πνεύμα των ημερών. 

Περισσότερες πληροφορίες

Musique Cafe and More

Αρριανού 37 & Αρχελάου, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.