"Diego": Χριστουγεννιάτικη αλεγρία στο Θησείο

Ποιος είπε ότι τα Χριστούγεννα δεν μπορούν να είναι εξωτικά και αλέγκρα;

diego

Η δημοφιλής περαντζάδα της Αδριανού απέκτησε νέα πνοή από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του εκεί το "Diego". Το high volume spot συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς και φέτος στις γιορτές, πατώντας στα ατού του: Ο εξωτισμός της Λατινικής Αμερικής συνδυάζεται με γευστικές επιρροές από τις κουζίνες του κόσμου και με ιδιαίτερη αδυναμία στην Ασία, σε έναν ιδιαίτερα διαμορφωμένο χώρο που δεν περιορίζει την παλέτα του διακοσμητικά, αντλώντας έμπνευση από διάφορες κουλτούρες. Δυνατές μουσικές συμπληρώνουν την εμπειρία που συνθέτουν οι εμπνευσμένες γευστικές δημιουργίες του νέου μενού, με τις υπογραφές της Ελένης Σαράντου και Ηλέκτρας Ρίγκου. Κατά τη διάρκεια των γιορτών, το "Diego" σού δίνει έξτρα αφορμές για πάρτι, φιλοξενώντας στα decks του τους Hyenah (27/12) και Blackchild (28/12).

Περισσότερες πληροφορίες

Diego

Αδριανού 1, Θησείο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.