Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία & King George: "Grande" γιορτές στα διαμάντια της αθηναϊκής φιλοξενίας

H καρδιά των φετινών γιορτών χτυπά στο κέντρο της πόλης, με απογευματινό τσάι, τζαζ βραδιές και φίνα μενού για ρεβεγιόν.

Tudor Hall

H καρδιά των φετινών γιορτών χτυπά πίσω από τους περήφανους καρυοθραύστες του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και κάτω από τον λαμπερό διάκοσμο του King George, που φέρνουν το πνεύμα των Χριστουγέννων στο κέντρο της Αθήνας. Σταθερό μας ραντεβού για τη μοναδική εμπειρία του Christmas Afternoon Tea (καθημερινά 12 μεσημ.-8 μ.μ.), το "Winter Garden" μάς περιμένει με βραδιές jazz τις Τετάρτες και όπερας κάθε Πέμπτη, αλλά και χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα απ’ όλον τον κόσμο κάθε απόγευμα, ενώ εκεί δίνουμε ραντεβού και τα σαββατοκύριακα για μεγαλοπρεπές brunch με την υπογραφή του Executive Chef Αστέριου Κουστούδη, παρέα μ’ ένα ποτήρι σαμπάνια.

Το βράδυ, η γαστρονομική μαγεία απογειώνεται στα πολυβραβευμένα "GB Roof Garden" και "Tudor Hall", όπου οι φίνες γεύσεις που σερβίρονται καθημερινά θα αποκτήσουν την πιο λαμπερή εκδοχή τους στα δύο ρεβεγιόν των παραμονών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, με τα ειδικά εορταστικά μενού για τις δύο πιο υπέροχες ημέρες του χρόνου και θέα στη γιορτινή Αθήνα. Φυσικά, το "GB Corner Gifts & Flavors", με υπέροχες ιδέες για δώρα και signature γλυκίσματα όπως το νέο panettone του "GB" που φέρει την υπογραφή του νέου Pastry Chef Αλέξανδρου Κούφα, είναι η απαραίτητη στάση για να πάρουμε λίγη από τη μαγεία στο σπίτι.

Περισσότερες πληροφορίες

Tudor Hall

(ξεν. «King George») Βασ. Γεωργίου 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Winter Garden City Lounge

(ξεν. «Grande Bretagne») Πλ. Συντάγματος & Πανεπιστημίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.