"The Zillers": Γαστρονομική κομψότητα με σαγηνευτική θέα

Τις ημέρες των γιορτών, ο σεφ Παύλος Κυριάκης μας υποδέχεται με ακόμη πιο δυνατή γευστική φαρέτρα.

The Zillers

Με τον Χρυσό Σκούφο που αποσπά τα τελευταία χρόνια να αντανακλά τη λάμψη της φωτισμένης Ακρόπολης, τη θέα της οποίας απολαμβάνει προνομιακά η rooftop σάλα του, το "The Zillers" είναι ένα εγνωσμένης αξίας fine dining φαβορί του αθηναϊκού downtown. Τις ημέρες των γιορτών, όμως, ο σεφ Παύλος Κυριάκης μας υποδέχεται με ακόμη πιο δυνατή γευστική φαρέτρα, σχεδιάζοντας ένα δημιουργικό κρεσέντο για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς (€ 190 και € 240/άτομο, αντίστοιχα).

Δυο βραδιές τις οποίες το "The Zillers" θα γιορτάσει με δύο διαφορετικά μενού 10 σταδίων, όπου πιάτα όπως η σούπα αγκινάρας Ιερουσαλήμ με μαύρη τρούφα και μπριός ή το ταρτάρ καραβίδας με κονσομέ, χαμομήλι και χαβιάρι θα στρώσουν το δρόμο, και προτάσεις σαν το φιλέτο από ζαρκάδι με πουρέ σελινόριζας-κυδωνιού και βατόμουρα ή το φιλέτο Wagyu με τάρτα μανιταριών και Αμαρέτο θα κορυφώσουν την εμπειρία. Ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το σταθερό αλά καρτ μενού του "The Zillers" θα εμπλουτίσουν πιάτα ημέρας-έκπληξη, ενώ τη γεύση των γιορτών θα συμπυκνώνουν στο ποτήρι ειδικές signature δημιουργίες από την έμπειρη ομάδα του bar.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Leandro Carreira και Πέτρος Δήμας σε 4 Hands dinner στο ‘Makris Athens’

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στο βραβευμένο εστιατόριο, την Τετάρτη 22 Μαΐου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
19/05/2024

Το Greek Chefs Abroad του Ομίλου "MarBella Collection" επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά

Τέσσερις διάσημοι Έλληνες chefs του εξωτερικού θα δημιουργήσουν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία, εμπνεόμενοι από τις ελληνικές τους ρίζες και τις διεθνούς εμβέλειας εμπειρίες τους.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.