Η "Κάβα Δροσιά" είναι ο καλύτερος σύμμαχός μας και αυτά τα Χριστούγεννα

Φέτος τα γιορτινά καλέσματα αναμένεται να είναι πολλά. Γι’αυτό λοιπόν η «Κάβα Δροσιά» φόρεσε τα καλά της και μας περιμένει να διαλέξουμε κρασιά και ποτά που θα συμβάλλουν στη διασκέδασή μας.

Κάβα Δροσιά

Ενόψει των γιορτών, η κατανάλωση οίνου και ποτών είναι στο ζενίθ. Το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, το ρεβεγιόν της παραμονής Πρωτοχρονιάς αλλά και το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, οι ονομαστικές εορτές που είναι αρκετές, όλα απαιτούν την εύρεση τόσο του κατάλληλου κρασιού που θα παραστείστα πλουσιοπάροχα φαγοπότια, όσο και των ποτών που θα απολαύσουμε δίπλα στο τζάκι με την οικογένεια και τους φίλους μας. Δε χρειάζεται όμως να ανησυχούμε και να πελαγώνουμε ψάχνοντας τις οινικές και μη επιλογές, αφού η "Κάβα Δροσιά" έχει ανοίξει διάπλατα τις πόρτες κι είναι ετοιμοπόλεμη για να μας βοηθήσει να βρούμε αυτό ακριβώς που επιθυμούμε. Ποιά είναι όμως η "Κάβα Δροσιά";

Όλα ξεκίνησαν το 1981, όταν ο Λευτέρης & ο Μανώλης Γεωργιλάκης δημιούργησαν με μεράκι και αφοσίωση το δικό τους χώρο, το δικό τους σπίτι του ποτού, την "Κάβα Δροσιά” με όραμα να αποτελεί το πιο φιλόξενο κατάστημα που θα αποκτήσει ο καταναλωτής το αγαπημένο του ποτό. 

Κάβα Δροσιά

Σήμερα, σχεδόν 4 δεκαετίες μετά, η εταιρεία "Γεωργιλάκης" έχει ήδη διαγράψει μια πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία. Μελετώντας διαρκώς τις τάσεις της αγοράς και προβλέποντας τις ανάγκες των πελατών, έχει εξασφαλίσει τη συνεχή επάρκεια και την ποικιλία των εμπορευμάτων που διαθέτει. Με γνώμονα τη συνέπεια, την ποιότητα και την εξειδίκευση, έχει κατορθώσει τη σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες, προσφέροντάς τους τις καλύτερες τιμές, πολύτιμες συμβουλές, δυσεύρετες οινικές επιλογές και ειδικές συλλογές παλαιών χρόνων.

Η Κάβα Δροσιά φιλοξενεί μια ευρεία γκάμα προϊόντων, για τους οινολάτρεις αλλά και τους λάτρεις των ποτών. Όσον αφορά στο κρασί, οι επιλογές είναι αμέτρητες. Οίνοι του ελληνικού και διεθνή αμπελώνα, σαμπάνιες, αφρώδεις οίνοι, μας περιμένουν στα ράφια να τους εξερευνήσουμε και να διαλέξουμε αυτόν που μας ταιριάζει. Καλύπτουν όλα τα γούστα κι αν είμαστε αναποφάσιστοι, το εξειδικευμένο προσωπικό της κάβας είναι πρόθυμο να λύσει τις απορίες μας και να μας εξηγήσει όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για τα κρασιά των Χριστουγέννων. Για το φινάλε του γιορτινού δείπνου, θα βρούμε και ένα μεγάλο κατάλογο από ποτά όπως ουίσκι από διάφορες χώρες παραγωγής, τζιν, ρούμι, λικέρ, κονιάκ, μη αλκοολούχα ποτά, αλλά και αποστάγματα όπως ούζο και τσίπουρο. Θα εντυπωσιαστούμε, επίσης, ανακαλύπτοντας συλλεκτικές φιάλες που θα μας επιτρέψουν να χαρίσουμε λίγη πολυτέλεια στον εαυτό μας, μιας και το επιβάλλουν οι μέρες. Κι επειδή αγαπάμε να προσφέρουμε δώρα στους αγαπημένους μας, στην "Κάβα Δροσιά" υπάρχουν όμορφες προτάσεις δώρων σε περίτεχνες συνθέσεις με συλλεκτικές συσκευασίες, που είναι βέβαιο πως θα κλέψουν τις εντυπώσεις κάθε παραλήπτη.

Δεν έχετε λοιπόν παρά να τρέξετε στην "Κάβα Δροσιά" αλλά και στο νέο, υπερσύγχρονο site cavadrosia.gr και να χαθείτε μεταξύ των αναρίθμητων επιλογών! Καλές γιορτές!

Λωφόρος Σταμάτας 3, Δροσιά Αττικης | Τμήμα Χονδρικής Πώλησης - Γραφεία - Κεντρικές Αποθήκες: 24 χλμ ΕΟΑΛ (Παράδρομος), Αγιος Στέφανος, Αττικής, Τηλ.: 210 81424947 & 210 81424943, cavadrosia.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"