"Radisson Blu Park Hotel Athens": Ζήστε εορταστικές στιγμές ευτυχίας που σας φτάνουν μέχρι "St’Astra"!

Αυτές τις γιορτές οι βόλτες δεν έχουν τελειωμό, καθώς η πόλη στολίζεται, φοράει τα γιορτινά της και ενδείκνυται για glamorous εξόδους, τραπεζώματα, επίσημα δείπνα, συντροφιά με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

St'Astra restaurant

Τα Χριστούγεννα, πέρα απο ιδανική περίοδος για φαγητό, ποτό και μαζέματα, είναι και αυτή η στιγμή του χρόνου, που διεκδικείτε τον χρόνο που σας αξίζει, κάνετε ένα διάλειμμα από όλα όσα σας στρεσάρουν, πατάτε το pause στις καθημερινές επίμονες και επίπονες υποχρεώσεις και χαλαρώνετε με τους πιο δικούς σας ανθρώπους. Φέτος, δώστε μια ανάσα πολυτέλειας και ευχαρίστησης στον εαυτό σας, χαρίζοντάς του το πιο όμορφο δώρο. 

St'Astra restaurant - celebration

Στο "Radisson Blu Park Hotel” σας περιμένουν υπέρλαμπρες βραδιές ρεβεγιόν με εκλεκτά menu σε έναν υπέροχο χώρο κάτω από τα άστρα, καθώς και μια αξέχαστη απόδραση πολλών αστέρων στην καρδιά της γιορτινής Αθήνας. Θαυμάστε τη θέα της πόλης από ψηλά, στον Λυκαβηττό και την Ακρόπολη, και γιορτάστε με τους αγαπημένους σας τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο "St’ Astra” restaurant. Αφεθείτε στη ζεστή και χαρούμενή του ατμόσφαιρα, με τις απολαυστικές γεύσεις και τις εξαιρετικές μουσικές, που σας υπόσχονται να απογειώσουν τις πιο χαρούμενες μέρες του χρόνου.

St'Astra restaurant - celebration

Αφεθείτε και στην πολυτέλεια των πιάτων που σας προτείνει ο chef και η ομάδα του, για τα ρεβεγιόν και απολαύστε έναν πλουσιοπάροχο μπουφέ με κλασσικές αλλά και inspired συνταγές ανήμερα της πιο όμορφης γιορτής αλλά και ένα grande πρωινό την πρώτη ημέρα του χρόνου, για να υποδεχτείτε με δόξα και τιμή αλλά και δυνάμεις το νέο έτος. Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς το δείπνο ανοίγει με ένα εντυπωσιακό cocktail για να έναν πανηγυρικό καταιγισμό ευχών και προπόσεων, δίνοντας την σκυτάλη σε έναν μαραθώνιο δημιουργικής κουζίνας και σύγχρονης γαστρονομίας. Η κρέμα φινόκιο με χτένι, χαβιάρι beluga και λάδι μυρωδικών, η σούπα γλυκιάς κολοκύθας με τζίντζερ και μους τυριού, το ceviche λαβράκι με γάλα καρύδας, τζίντζερ, γκρέιπφρουτ και κόλιανδρο, το sorbet μανταρίνι με βασιλικό και το ραβιόλι πάπιας με μανιτάρια ντάσι και αφρό παρμεζάνας, το μοσχαρίσιο φιλέτο με αφρό γλυκοπατάτας, βασιλομανίταρα, κρασί Porto και σάλτσα πιπεριών και φυσικά το λαχταριστό επιδόρπιο, η μπάρα σοκολάτας quanaja με μους κάστανο, φύλλα χρυσού και σορμπέ ρόδι που κλείνει απολαυστικά τη βραδιά σας, σας χαρίζουν μια ανώτερη γευστική εμπειρία με φίνο άρωμα γιορτής. Λίγο πριν τα ρολόγια σημάνουν Χριστούγεννα, τα υποδέχεστε με μια πεμπτουσία δεξιοτεχνικά φτιαγμένων σπεσιαλιτέ, για κάθε γούστο. Γευτείτε για αρχή sushi salmon yuzu roll, σούπα κάστανο με γαρίδα σοτέ, άρωμα τρούφας και λάδι τσίλι, baby φύλλα σαλατικών με cranberries, ρόδι, καραμελωμένο φουντούκι και κατσικίσιο τυρί chevre γκρατινέ και περάστε στο κυρίως με ένα άκρως εορταστικό πιάτο που περιλαμβάνει φιλετάκια αγριογούρουνου με τάρτα πατάτας, καροτίνια γλασέ και ποικιλία άγριων μανιταριών με σάλτσα gravy σοκολάτας. Πάβλοβα με μους σαμπάνιας, σάλτσα από φρούτα του δάσους και τουίλ καραμέλας ολοκληρώνουν το δείπνο σας γλυκά και εθιστικά. 
Κάντε την καλύτερη επιλογή, συνδυάζοντας το luxurious γεύμα σας με μια φιλόξενη διαμονή με σύγχρονες ανέσεις και χαρείτε τις γιορτές όπως σας αξίζει. Αφήστε στο προσωπικό του "Radisson Blu Park Hotel Athens” να σας κακομάθει με την άριστη εξυπηρέτηση, την ευγένεια και τις extra εντυπωσιακές παροχές. Εδώ οι γιορτές αποκτούν νόημα και σας μεταφέρουν στο πνεύμα των εορτών με τον πιο μαγικό τρόπο.

St'Astra restaurant - celebration

Αυτά τα Χριστούγεννα μη ζητήσετε τίποτα λιγότερο. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για τιμές και προσφορές και χαρίστε σε εσάς αλλά και όσους αγαπάτε, ένα δώρο καρδιάς που θα θυμούνται για χρόνια. Ξεχωριστές, υπέροχες, στιγμές.. Λένε πως αυτό είναι άλλωστε η ευτυχία.. εσείς ακόμα το σκέφτεστε;

Λεωφόρος Αλεξάνδρας 10, Αθήνα, τηλ. 2108894500, 2108894517, rbathenspark.com, info@rbathenspark.com, FB: Radisson Blu Park Hotel, Athens, IG radissonblupark

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"