Μυστηριακές οριεντάλ γαστρονομικές νύχτες στο "Majorelle"

Μια Μαροκινή βίλα, πολύ κοντά στην ολοζώντανη πλατεία της Νέας Σμύρνης, έχει μεταμορφωθεί σε fun lifestyle restaurant συνδυάζοντας την fusion κουζίνα του με parties και events.

Majorelle

Με όνομα εμπνευσμένο από τον κήπο – σήμα κατατεθέν του Μαρακές, το fun lifestyle restaurant στη Νέα Σμύρνη συνδυάζει στοιχεία της μαροκινής και της ελληνικής κουλτούρας σε party ατμόσφαιρα. 

Majorelle

Εδώ, περιτριγυρισμένοι από κάκτους, σε χώρο όπου κυριαρχεί το χαρακτηριστικό χρώμα της ερήμου, θα απολαύσετε τη fun εκδοχή του εστιατορίου με θεματικές βραδιές, σειρά από μουσικά parties που φιλοξενούνται στον εσωτερικό χώρο, αλλά και εκδηλώσεις όπως είναι η βραδιά μυστικιστικού οριεντάλ με χορεύτριες να σας ταξιδεύουν στην άλλη άκρη της Μεσογείου, στην χώρα του Μαρόκου. Τον χαρακτήρα της εξόδου για φαγητό στο "Majorelle" συμπληρώνει η πρόσφατη άφιξη της σολίστ βιολιού Eva, που επενδύει μουσικά τις ιδιαίτερες βραδιές. 

Majorelle

Ο Μάνος Τσοπλάκης, head chef του εστιατορίου με θητεία μεταξύ άλλων ως προσωπικός σεφ του  Σαουδάραβα Πρίγκιπα Μοχάμεντ μπιν Σαλμά, προτείνει μενού που συνδυάζουν στοιχεία από την παγκόσμια γαστρονομία δίνοντας έμφαση στις μεσογειακές γεύσεις. Τα Σαββατοκύριακα το εστιατόριο λειτουργεί από νωρίς το πρωί προσφέροντας ενδιαφέρουσες προτάσεις και για brunch. Παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων ο σεφ και η μπριγάδα του θα σας ετοιμάσουν γιορτινές σπέσιαλιτέ όπως η σούπα βελουτέ γλυκιάς κολοκύθας με σπεκ, spring rolls πάπιας και ρολό κιμά από Black Angus γεμιστό με καπνιστό μπέικον, πολύχρωμες πιπεριές, μανιτάρια, ρύζι με βερίκοκα, δαμάσκηνα  και κουκουνάρι συνοδεία σάλτσας μπορντολέζ, ενώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα απολαύσετε πιάτα όπως dumplings με κοτόπουλο, λαχανικά και κρέμα τρούφας και χοιρινό κότσι μαγειρεμένο με μαύρη μπύρα, μέλι, πουρέ γλυκοπατάτας και ragout μανιταριών. 

Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 179, Νέα Σμύρνη, Τηλ.: 21 0935 6767

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"