Βινύλιο, burgers, pizza και κοκτέιλ στο "1st Koukaki Vinyl Market"

Όλες οι αγάπες συγκεντρωμένες σε ένα Σαββατοκύριακο στη σκιά της Ακρόπολης.

Βινύλιο

Ενα από τα πιο ενημερωμένα δισκάδικα, ή δισκοπωλεία, της χώρας και από τα σημαντικότερα σποτ για βινύλιο στην περιοχή των Βαλκανίων, το θρυλικό "Father Herbie Records" από την Θεσσαλονίκη, φιλοξενείται στο "1st Koukaki Vilyl Market" που διοργανώνεται από το "Tarantino Burgers Athens", στο Κουκάκι.

Πάνω από 500 τίτλοι Jazz, Spiritual, Ambient, Electronics, Classic Hip Hop, Afro Funk, Afro Disco, Psych Funk, Kraut, Dance θα είναι διαθέσιμοι για τους λάτρεις του βινυλίου ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία γνωριμίας με τους ανθρώπους που με επιμονή συνεχίζουν να τιμούν την κουλτούρα του βινυλίου και γενικότερα της μουσικής. Τη μικρή αυτή διήμερη γιορτή της μουσικής θα συμπληρώνουν παράλληλα dj sets από παραγωγούς, jockeys και συλλέκτες δίσκων βινυλίου. Όλα αυτά θα ταιριάξουν γάντι με τη stone baked κρατσανιστή pizza από την Pizza Dough και τα ζουμερά burger του "Tarantino Burgers Athens" ενώ όσοι εμπλουτίσετε τη δισκοθήκη σας με κομμάτια της συλλογής, θα απολαύσετε δωρεάν Gluhwein ενώ το διήμερο σερβίρει επίσης φρέσκες μπίρες από ελληνικές και ξένες ζυθοποίες και τρία cocktails από την ομάδα των Clumsies.

Δημητρακοπούλου 17, Κουκάκι, Τηλ. 2109221659

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"