Για μεγαλοπρεπές brunch στο "Winter Garden"

Τα ανανεωμένα «Weekends at Winter Garden» με την υπογραφή του Executive Chef Αστέριου Κουστούδη επιστρέφουν για να νιώσετε bon vivants τα Σαββατοκύριακα στην καρδιά της Αθήνας.

Winter Garden Brunch

Οι γαστρονομικές προτάσεις του ιστορικού "Μεγάλη Βρεταννία" αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι ενός εξαιρετικά ενορχηστρωμένου συνόλου εμπειριών στις οποίες συγκαταλέγονται και τα ελεγκάν brunch "Weekends at Winter Garden".

Την επιστροφή τους σηματοδοτεί ένας πρόλογος με φρέσκα αρτοσκευάσματα ζυμωμένα και ψημένα καθημερινά στο νέο ειδικά διαμορφωμένο αρτοποιείο του ξενοδοχείου, στο πλούσιο bread basket, και οι εμπνευσμένες δημιουργίες του Pastry Chef Αλέξανδρου Κούφα. Φρεσκοψημένα κρουασάν βουτύρου και σοκολάτας, brioche με πολίτικα μπαχαρικά και μπαγκετίνι ωρίμανσης σερβίρονται μαζί με εγχώριο φρέσκο βούτυρο, σπιτικές μαρμελάδες, ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι, κρέμα βανίλια και πραλίνα φουντουκιού με σοκολάτα συνοδεύοντας τον καφέ, τον χυμό ή το τσάι της επιλογής των εκλεκτών επισκεπτών. Το γευστικό ταξίδι συνεχίζεται με τις επιλογές των κυρίως πιάτων που επιμελείται η ομάδα των σεφ και περιλαμβάνουν καπνιστό και μαριναρισμένο σολομό με χαβιάρι και αυγό ορτυκιού, τάρτα με σπανάκι, γκοργκοντζόλα και μανιτάρια του δάσους, ομελέτα με παλαιωμένο κασέρι, πιπεριά Φλωρίνης και prosciutto, χειροποίητο φρέσκο ζυμαρικό γεμιστό με μοσχάρι, σάλτσα τρούφας και μπεσαμέλ με κατσικίσιο τυρί καθώς και τα κλασικά βιολογικά αυγά "benedict" με αστακό, σπαράγγια και σάλτσα "hollandaise". Το μεγαλοπρεπές brunch συμπληρώνει ένα ποτήρι γαλλική σαμπάνια συνοδεία απαλής μουσικής ενώ ένα πέρασμα από το ζαχαροπλαστείο του ξενοδοχείου σφραγίζει με τον πιο απολαυστικό τρόπο μια άκρως εκλεπτυσμένη εμπειρία.  

Σαββατοκύριακα 11 π.μ-2 μ.μ

Περισσότερες πληροφορίες

Winter Garden City Lounge

(ξεν. «Grande Bretagne») Πλ. Συντάγματος & Πανεπιστημίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.