"Woman power": Άρωμα γυναίκας στην κουζίνα του "Hervé" για καλό σκοπό

Ο σεφ Hervé Pronzato παραδίδει τη σκυτάλη της κουζίνας του για μια βραδιά σε μια δυνατή πεντάδα γυναικών που θα περάσουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα υπογράφοντας ένα μενού 11 σταδίων.

Herve

Το 2ο σε σειρά φιλανθρωπικό event που διοργανώνει το εστιατόριο "Hervé" πραγματοποιείται τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, με σκοπό τη στήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού "Άλμα Ζωής".

Διαβάστε Επίσης

Στο πλαίσιο του event, οι Ερασμία Μπαλάσκα (Marbella Gastro Bar), Ξένια Ξουλεή (Herve), Κρυσταλλία Καραγεώργου (Prosilio, Ζάκυνθος), Κωνσταντίνα Κασπαρίδου (Cantina, Σίφνος) και Μάρθα Ζήκα (Bostani, Σίφνος) θα συνεργαστούν δημιουργώντας ένα μενού γευσιγνωσίας 11 σταδίων αποκλειστικά για την εν λόγω βραδιά ενώ θα υπάρχουν και ειδικές επιλογές κρασιών που θα συνδυαστούν με τα πιάτα. Τα έσοδα θα διατεθούν εξ' ολοκλήρου στο "Άλμα Ζωής". 

Herve Άλμα Ζωής

 

Τιμή μενού: €85, με κρασί + €25 | Για πληροφορίες του μενού και κρατήσεις: 2103471 332, 6936637873 ή μέσω του herve-restaurant.com

Περισσότερες πληροφορίες

Hervé

Τριών Ιεραρχών 170, Άνω Πετράλωνα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.