"Pinktober" στο Hard Rock Cafe® Athens με tacos από την Dominique Crenn

Το Hard Rock Cafe® Athens στηρίζει την προσπάθεια ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στην 23η ετήσια εκστρατεία «Pinktober» της Hard Rock International λανσάροντας ένα limited edition πιάτο με την υπογραφή της τριάστερης σεφ Dominique Crenn.

Dominique Crenn Hard Rock

Τα Hard Rock Cafes, ξενοδοχεία και καζίνο σε όλο τον κόσμο, δραστηριοποιούνται προς όφελος της Αμερικανικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και στην Ελλάδα με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, Άλμα Ζωής με μοναδικές δράσεις κατά τον μήνα Οκτώβριο. Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων, η Hard Rock International συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια ευαισθητοποίησης και την έρευνα για τον καρκίνο του μαστού με την 23η ετήσια εκστρατεία "Pinktober". Σημειώνεται ότι η εταιρεία έχει δωρίσει εκατομμύρια δολάρια για την έρευνα για τον καρκίνο του μαστού τα τελευταία 22 χρόνια της συγκεκριμένης εκστρατείας. Πέρυσι μάλιστα, συγκέντρωσε πάνω από 700.000 δολάρια, το μεγαλύτερο ποσό που έχει συγκεντρώσει η εταιρεία από την έναρξη του προγράμματος το 2000.

Dominique Creen

Το Hard Rock Cafe® Athens συμμετέχει σε προσπάθειες συγκέντρωσης χρημάτων για την υποστήριξη του Hard Rock Heals Foundation®, του φιλανθρωπικού σκέλους του Hard Rock®, με τα έσοδα να ωφελούν την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, Άλμα Ζωής. Στο πλαίσιο της φετινής καμπάνιας έχουν προγραμματιστεί τρείς ξεχωριστές βραδιές 7, 14 και 21 Οκτωβρίου, με live μουσική από το συγκρότημα Loopstation ενώ φέτος, το Hard Rock συνεργάζεται με την παγκοσμίου φήμης Γαλλίδα σεφ και επιζήσασα από τον καρκίνο του μαστού, Dominique Crenn, σεφ και ιδιοκτήτρια του εστιατορίου "Atelier Crenn", στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια. Η Crenn δημιούργησε ένα limited edition πιάτο, το "Baja Style Shrimp Tacos", που θα βρείτε αποκλειστικά στα Hard Rock Cafes σε όλο τον κόσμο και αυτό που το καθιστά ακόμα πιο απολαυστικό είναι το ότι μέρος των εσόδων θα διατεθεί για καλό σκοπό, στο "Άλμα Ζωής". 

Η Hard Rock International προσφέρει επίσης limited edition προϊόντα για την υποστήριξη της προσπάθειας ευαισθητοποίησης και της έρευνας για τον καρκίνο του μαστού, τα οποία περιλαμβάνουν: ένα μπλουζάκι Hard Rock με θέμα "Pinktober", ένα καπέλο, ένα μπουκάλι νερό, μια τσάντα και μια καρφίτσα "Pinktober", σε νέο, πρωτότυπο σχέδιο. Μέσω του ιδρύματος "Hard Rock Heals", ένα ποσοστό όλων των εσόδων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που συμβάλλουν στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης και στην έρευνα για τον καρκίνο του μαστού, όπως το Άλμα Ζωής. Επιπλέον, σε συνεργασία με την Crenn, η Hard Rock θα δημιουργήσει μια ροζ στολή σεφ, διακοσμημένη με κορδέλα αφιερωμένη τον καρκίνο του μαστού και τον τίτλο Stronger Together, για να φορούν όλοι οι επικεφαλής σεφ του Cafe κατά τη διάρκεια της δράσης.

Περισσότερες πληροφορίες

Hard Rock Cafe Athens

Αδριανού 52, Μοναστηράκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.