"Diego": Επιστροφή στο Θησείο, για κυριακάτικο σεβίτσε

Τι νέο φέρνει η αλέγρα σεβιτσερία του "Diego", που στήνεται και πάλι στην Αδριανού κατά την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

Σεβιτσερία Diego νέα πιάτα 2022

Αυθεντικό fun, δυνατά street vibes και spicy γεύσεις. Αυτά είναι κάποια από τα βασικά συστατικά της κυριακάτικης -και όχι μόνον αυτής- επιτυχίας του "Diego", που είναι λες και βάλθηκε από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής του να δώσει μία διαφορετική ζωντάνια και σπιρτάδα στις εσχατιές της Αδριανού και μία περιοχή που έμοιαζε να το έχει ανάγκη.

Γνωστό concept, νέες γεύσεις

Όπως πιθανότατα γνωρίζεις, εδώ και μερικούς μήνες το "Diego" έχει φροντίσει να δώσει μία διαφορετική γεύση στις Κυριακές, με τις Ελένη Σαράντη και Ηλέκτρα Ρήγκου να στήνουν μία γεμάτη νοστιμιά και φαντασία cevicheria. Το εθνικό πιάτο του Περού σε feelgood εκδοχές έχει την τιμητική του στο πολυδιάστατο και πολύστροφο all day concept, πλαισιωμένο με μπόλικες ακόμη επιλογές, δίνοντας μία νόστιμη νότα στην πιο ξέγνοιαστη ημέρας της εβδομάδας. 

Σεβιτσερία Diego νέα πιάτα 1

Το ειδικά διαμορφωμένο κυριακάτικο μενού προσθέτει δίπλα στα παλιά πιάτα, νέες γεύσεις που σίγουρα έχουν κάτι να πουν και συμβαδίζουν απόλυτα με το ύφος όλων όσων σερβίρονται εδώ. Ακριβώς τέτοιες είναι το εντονότατο και ζωηρό σεβίτσε με jackfruit, πολύχρωμες ντομάτες, ρομανέσκο και ενταμάμε ή τα άψογα τηγανισμένα fish n' chips με πέστροφα και σαρδέλα, σος ταρτάρ και αφρό από πιπεριά jalapeño, που αναμένεται να κάνουν ζημιές αυτή τη σεζόν. 

Σεβιτσερία Diego νέα πιάτα 2

Σεβιτσερία Diego νέα πιάτα 3

Από κοντά και οι πληθωρικοί λουκουμάδες χταποδιού με sweet chilli mayo ενώ o ίδιος χαρακτηρισμός θα μπορούσε να αποδοθεί και στο Captain Diego's Burger (κροκέτα σολομού, κίτρινο κάρι, μάνγκο, ανανάς, πιπεριά).

Σεβιτσερία Die4go νέα πιάτα

Προφανέστατα, τα highlights έχουν διατηρηθεί (tostadas με τόνο και μοσχάρι ταρτάρ, σεβίτσε γαρίδας και λευκού ψαριού ημέρας κ.α.) με ναυαρχίδα -τι άλλο;- το πλούσιο στο μάτι και τον ουρανίσκο Crayfish Bucket, στο οποίο καραβίδες και γαρίδες, καλαμπόκι και μωβ πατάτες συνθέτουν ένα γευστικό πανηγύρι.

> Διάβασε ακόμη: Όλα τα νέα σενάρια της εστιατορικής Αθήνας και γιατί ο "Τιτάνας" είναι ένα καφενείο για Millennials

Η πολύπλευρα γευστική αλεγρία και ο urban εξωτισμός είναι πάντοτε δεδομένα στο "Diego" και οι Κυριακές σε αυτό είναι ίσως η πειστικότερη των αποδείξεων. Well played.

Περισσότερες πληροφορίες

Diego

Αδριανού 1, Θησείο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
30/05/2024

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Humain by Jul’s

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της πόλης μάς έρχεται με ωραία φόρα από την Ίμπιζα.

Το "Mandarin Oriental, Costa Navarino" ετοιμάζει μια σειρά από exclusive events και ξεχωριστούς καλεσμένους

Το resort υποδέχεται βραβευμένους με αστέρια Michelin Chefs, παγκοσμίως αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists για βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία αλλά και στο fine drinking.

Στο "The Ziller’s Pastry Bar" το γλυκό γίνεται εμπειρία

Με αέρινα επιδόρπια, συννεφένιες σφολιάτες και ίσως την καλύτερη τυρόπιτα της πόλης στις βιτρίνες του, αυτό το αλλιώτικο γλυκοπωλείο σε μια απ’ τις γοητευτικότερες πλατείες του Κέντρου επαναφέρει στην Αθήνα μια από τις χαμένες της συνήθειες: το ραντεβού για γλυκό!