Γιάννης Μπαξεβάνης και Jerome Serres ξανά στο "Ark"

Μετά την επιτυχία του ανοιξιάτικου ραντεβού τους, οι δυο πολυβραβευμένοι σεφ επιστρέφουν στο κομψό στέκι της αθηναϊκής ριβιέρας για να φέρουν τη φινέτσα της γαλλοελληνικής τους συμμαχίας σε ένα four hand γαστρονομικό πενθήμερο από 22 έως 26 Αυγούστου.

Στο «Ark» κρύβεται η δική μας ριβιέρα

Ένα εμβληματικό μαγειρικό δίδυμο θα ενώσει ξανά τις δυνάμεις του στην κουζίνα του Ark, φέρνοντας στο αγαπημένο spot των νοτίων προαστίων τη νοστιμιά της μακράς του φιλίας: ο τρεις φορές βραβευμένος με αστέρι Michelin, Jerome Serres και ο επί σειρά ετών τιμώμενος με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας και Χρυσό Σκούφο, Γιάννης Μπαξεβάνης, θα πλουτίσουν το γευστικό σύμπαν του Ark με ειδικά πιάτα ημέρας, από τις 22 έως τις 26 Αυγούστου.

Γιάννης Μπαξεβάνης Ark

Για πέντε βράδια, οι δυο σεφ θα φέρουν στην κομψή σάλα του βραβευμένου εστιατορίου μια four hand γαστρονομική εμπειρία γεμάτη αυθορμητισμό και δημιουργικότητα, με την εκλεκτή πρώτη ύλη στο προσκήνιο και τη μαγειρική φαντασία να κρατά το πρώτο λόγο. Πιάτα όπως το σουφλέ κάβουρα - μπακαλιάρου, ή το γεμιστό μακαρόνι με σιγομαγειρεμένο μοσχαρίσιο φιλέτο είναι ενδεικτικά των γεύσεων που συνθέσει το μαγειρικό δίδυμο, ενώ ιδέες όπως το ταρτάκι λαχανικών με φιλέτο μπαρμπουνιού, ή η σαλάτα με κεράσια τουρσί, αφρό μυζήθρας και πεπόνι, αναμένεται να γεμίσουν το πενθήμερο με νοστιμιά.

Jerome Serres Ark

Κρατήσεις στο 2108948882

Περισσότερες πληροφορίες

Ark

Γρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"