"Lenten Delights" στο "Winter Garden"

Το κοσμοπολίτικο «Winter Garden City Lounge», υποδέχεται τη Σαρακοστή καλωσορίζοντας τους επισκέπτες του με παραδοσιακές νηστίσιμες προτάσεις.

Winter Garden City Lounge

Το υψηλό επίπεδο της συνολικής εμπειρίας που προσφέρει το "Μεγάλη Βρεταννία" συμπληρώνεται με τις γλυκές προτάσεις μιας ταλαντούχας ομάδας ζαχαροπλαστών που ετοίμασε για τους επισκέπτες του κομψού lounge παραδοσιακές νηστίσιμες νοστιμιές με τη γλύκα της Σαρακοστής. Από τις 7 Μαρτίου λοιπόν, στις γλυκές προτάσεις του "παρών" θα δηλώνουν και αφράτοι λουκουμάδες σε συνδυασμό με το απογευματινό σας ρόφημα ή ένα ποτήρι γλυκό κρασί. Για να πάρετε μια γεύση, οι λουκουμάδες θα φτιάχνονται σε μια βερσιόν με θυμαρίσιο μέλι, καρύδια και κανέλα, αλλά και πιο λαχταριστές όπως αυτή με τη σάλτσα πικρής σοκολάτας, σορμπέ σοκολάτας και κόκκους κακάο. Από το γλυκό σαρακοστιανό πακέτο δεν θα λείπει ο χαλβάς από σιμιγδάλι ή ταχίνι αρωματισμένος με μαστίχα Χίου ή πιο απλά, με αμύγδαλα και σταφίδες. 

Καθημερινά από 7 Μαρτίου έως 22 Απριλίου, 16:00 – 22:00 

Περισσότερες πληροφορίες

Winter Garden City Lounge

(ξεν. «Grande Bretagne») Πλ. Συντάγματος & Πανεπιστημίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.