Απόκριες στα TGI Fridays με σύνθημα "επιστροφή στα 80’s"

Με σπέσιαλ κοκτέιλ της αγαπημένης δεκαετίας και ειδικά happenings γιορτάζουν τις Απόκριες τα μέλη της δημοφιλούς αλυσίδας.

tgi

Αέρας από την αγαπημένη δεκαετία των 80’s φυσά τις φετινές Απόκριες στα "TGI Fridays", φέρνοντας στο προσκήνιο τα δημοφιλή κοκτέιλ της εποχής αλλά και ειδικά happenings στα καταστήματα της ποιοτικής αλυσίδας. Έτσι, έως τις 6 Μαρτίου την εμφάνιση τους σε όλα τα μαγαζιά κάνουν τα 80’s Throwback Cocktails που εμπνέονται από διάσημες συνταγές της εποχής όπως το "Together in Electric Dreams", που αποτελεί μια παραλλαγή του Electric Dreams με ρούμι και blue curacao, το φρουτώδες "Hurricane" σε μια εκδοχή με ουίσκι, μάνγκο και γρεναδίνη, και το "Alabama Slammer", μια από τις signature προτάσεις των TGI Fridays που επιστρέφει ανανεωμένη με βότκα, ουίσκι, φρέσκο χυμό πορτοκαλιού και νέκταρ αγαύης. Παράλληλα, μια σειρά από special events δημιουργούν χαρούμενη αποκριάτικη ατμόσφαιρα όπως τα 80’s DJ sets κάθε Παρασκευή μετά τις 8 στα καταστήματα της Κηφισιάς και του Κολωνακίου, αλλά και τα μπαλ μασκέ με θέμα τα pop idols της εποχής που θα διοργανωθούν σε όλα τα καταστήματα την Τσικνοπέμπτη. 

Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Κολοκοτρώνη 35, Πλ. Κεφαλαρίου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας & Αλεξάνδρας, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Νεοφύτου Βάμβα 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λαζαράκη 43, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Καπνικαρέας 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.