Το Athénée γιορτάζει με Άνταμ Κοντοβά και σαμπάνια

Το ιστορικό spot του Κέντρου γιορτάζει την ένταξή του στον οδηγό Michelin, με ένα dinner που θα κάνουν πιο λαμπερό οι σαμπάνιες του οίκου Philipponnat και οι δημιουργίες του σεφ Άνταμ Κοντοβά.

Ο Άνταμ Κοντοβάς είναι ένας σεφ εντελώς out of the box

Φρέσκο από την ένταξή του στον οδηγό Michelin, το πάντα κομψό εστιατόριο Athenee γιορτάζει τη σημαντική αυτή διάκρισή του, υποδεχόμενο τις γιορτές με τον μόνο τρόπο που ξέρει να γιορτάζει: λαμπερά. 

Με ένα Champagne dinner με την υπογραφή του γνωστού γαλλικού οίκο Philipponnat, το ιστορικό spot του Κέντρου θα δώσει τη δική του έναρξη στην εορταστική σεζόν, προσκαλώντας τον βραβευμένο σεφ Άνταμ Κοντοβά να υπογράψει τη γεύση της βραδιάς, φέρνοντας τη γεμάτη χαρακτήρα νοστιμιά του σε μια διαφορετική έκδοση των καθιερωμένων Dine Tuesdays του εστιατορίου.

Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, πιάτα όπως οι καραβίδες με emulsion λαχανίδας και ταμάρινθο, το μαγιάτικο με chorizo και αυγοτάραχο και το μοσχαρίσιο φιλέτο με μελιτζάνα, παρμεζάνα και κόκκινα φρούτα θα συνομιλήσουν με ετικέτες όπως η Philipponnat Royale Reserve Brut και η Philipponnat Royale Reserve Rose, ενώ ρυθμό στη βραδιά θα δίνουν οι νότες της Rosanna Mailan.

Με το μενού 6 σταδίων, συνοδεία των αντίστοιχων ποτηριών σαμπάνιας, να κοστολογείται στα 75 ευρώ, ο περιορισμένος αριθμός θέσεων αναμένεται να εξαντληθεί γρήγορα, οπότε οι κρατήσεις στο 2103251430 κρίνονται απαραίτητες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Leandro Carreira και Πέτρος Δήμας σε 4 Hands dinner στο ‘Makris Athens’

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στο βραβευμένο εστιατόριο, την Τετάρτη 22 Μαΐου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
19/05/2024

Το Greek Chefs Abroad του Ομίλου "MarBella Collection" επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά

Τέσσερις διάσημοι Έλληνες chefs του εξωτερικού θα δημιουργήσουν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία, εμπνεόμενοι από τις ελληνικές τους ρίζες και τις διεθνούς εμβέλειας εμπειρίες τους.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.