Η «Kobra» αγαπάει το brunch

Και το αποδεικνύει με ένα ολοκαίνουριο μενού, που θα σερβίρεται καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, μιξάροντας διεθνή φαβορί με τις fusion αγάπες του σεφ της, Άνταμ Κοντοβά.

Η «Kobra» αγαπάει το brunch

Το αντισυμβατικό γευστικό στέκι των Εξαρχείων, όπου οι pop αγάπες των ιδιοκτητών μπλέκουν με το fusion γευστικό λεξιλόγιο του Άνταμ Κοντοβά για να συνθέσουν μια εστιατορική πρόταση εξίσου δημιουργική κι αλήτικη, περνά αυτές τις μέρες μια φάση πρωινή, εκφράζοντας την αγάπη του για το brunch. Φυσικά, δεν πρόκειται για κλασικό brunch, αφού το μικρό και σφιχτό μενού 8 πιάτων, που θα σερβίρεται από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, δεν θα είχε θέση στην «Kobra», αν δεν είχε την κοσμογυρισμένη street λογική της «Kobra».

Η «Kobra» αγαπάει το brunch - εικόνα 1

Έτσι, αντί για κλασικά pancakes η ομάδα του Κοντοβά ετοιμάζει τα ιαπωνικά Dorayakis, που εκτός του ότι παραδοσιακά περιέχουν μέλι και μίριν στη ζύμη τους, έρχονται γεμιστά με πάστα γλυκού φασολιού και γαρνιρισμένα με κρέμα τσαγιού και φρέσκα φρούτα, ενώ το λαοφιλές French Toast εδώ γίνεται η αφράτη βάση ενός cheesecake με κόκκινα φρούτα και καραμελωμένα φιστίκια. Tacos με λουκάνικο ή γλυκοπατάτα φέρνουν μια πιο χεράτη λογική στις επιλογές, στο egg mayo toast ένα αυγό 5 λεπτών αγκαλιάζεται από αβοκάντο και μαγιονέζα μίσο, ενώ πλάι στο healthy bowl γιαουρτιού με μάνγκο, γκρανόλα, κράνα και μέλι, την πληθωρική του μεγαλοπρέπεια απλώνει το Kobra Dam, με καπνιστή μπεσαμέλ τυριού, τηγανητό αυγό και προσούτο.

Η «Kobra» αγαπάει το brunch - εικόνα 2

Περισσότερες πληροφορίες

Kobra

Ναυαρίνου 11, Εξάρχεια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.