Σαρδελάκι... με θέα: Η αφρόκρεμα της αθηναϊκής ριβιέρας στο πιάτο

Το εξαιρετικά γοητευτικό σκηνικό στη Βουλιαγμένη με τη θάλασσα σε πρώτο πλάνο, την απλωσιά και το αεράκι, αλλά και τα μοναδικά ηλιοβασιλέματα, εκπέμπει μια μοντέρνα χαλαρότητα που σε εμπνέει.

Σαρδελάκι... με θέα: Η αφρόκρεμα της αθηναϊκής ριβιέρας στο πιάτο

Το εξαιρετικά γοητευτικό σκηνικό στη Βουλιαγμένη με τη θάλασσα σε πρώτο πλάνο, την απλωσιά και το αεράκι, αλλά και τα μοναδικά ηλιοβασιλέματα, εκπέμπει μια μοντέρνα χαλαρότητα που σε εμπνέει. Όνομα ταυτισμένο με την ψαγμένη και προσιτή θαλασσινή κουζίνα και το νεανικό cool ύφος στο σέρβις, εδώ και πάνω από μία δεκαετία, το σούπερ δημοφιλές εστιατόριο της Βουλιαγμένης έχει ανεβάσει τον γαστρονομικό πήχη χωρίς να χάνει τίποτε από την ταυτότητά του. Άλλωστε οι πιστοί πελάτες του αναζητούν νέες πειραγμένες γεύσεις δίπλα στα κλασικά αγαπημένα και το «Σαρδελάκι… με θέα» εξελίσσεται μαζί τους.

Σαρδελάκι... με θέα: Η αφρόκρεμα της αθηναϊκής ριβιέρας στο πιάτο - εικόνα 1

Upscale πιάτα, όπως το νοστιμότατο καλαμάκι με γάμπαρη Αμβρακικού και σουπιά με spicy σαλτσούλα, δείχνουν τις δυνατότητες της κουζίνας, ενώ πολλή δουλειά έχει γίνει και στα ωμά, όπως το εξαιρετικό σεβίτσε με λαβράκι και γαρίδα και το καρπάτσιο τόνου. Φυσικά, οι σταθεροί φαν του μαγαζιού θα βρουν τα κλασικά μικρά ψαράκια και θαλασσινά, τη σαρδέλα, τον γαύρο, το φρέσκο θράψαλο, που έρχονται άψογα τηγανισμένα και σε πάντα πληθωρικές μερίδες, σερβιρισμένα κλασικά στο τηγανάκι, αλλά και επιλογές της ημέρας σε μεγάλα ψάρια στη σχάρα.

Σαρδελάκι... με θέα: Η αφρόκρεμα της αθηναϊκής ριβιέρας στο πιάτο - εικόνα 2

Θα τα συνδυάσετε με ξεχωριστές επιλογές από την επίσης αναβαθμισμένη κάβα, που έχει ενισχυθεί με πιο ιδιαίτερες ελληνικές αλλά και διεθνείς ετικέτες.

Σαρδελάκι... με θέα: Η αφρόκρεμα της αθηναϊκής ριβιέρας στο πιάτο - εικόνα 3

Παράλληλα, για μια ακόμη πιο premium εμπειρία, το «Σαρδελάκι… με θέα πριβέ», σε ένα παλιό εγκαταλελειμμένο πυροβολείο πάνω στα βράχια, βγάζει τραπέζια σε μια χερσόνησο εντελώς δίπλα στο κύμα, με μόλις 15 τραπέζια, τα μόνα που χρειάζονται κράτηση.

Περισσότερες πληροφορίες

Σαρδελάκι... με Θέα

Λεωφ. Ποσειδώνος 18, Βουλιαγμένη
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.